Vinresa till Pfalz

med Ulf Wagner som ciceron

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

clock
Avgångstider
06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Denna vinresa går till ett av Tysklands främsta vindistrikt, Pfalz. Vi bor i trevliga Neustadt an der Weinstrasse, beläget utmed Tyska vinvägen och centrum för vinhandeln i detta område. Som extra bonus får vi sällskap av den välkände stjärnkrögaren Ulf Wagner som tar oss med till trevliga restauranger och vinprovningar i området.

utökaVinresa till Pfalz
info
IngårIngårBuss t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 5 middagar · utflykter enligt program · ciceron Ulf Wagner · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 175:-
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltPå avresan 2022 bor vi i Celle på Hotel Celler Hof på hemresan dag 5. Det blir vinprovning med rundvandring hos Weingut Neiss istället för vårt besök på Weingut Christmann. Vinprovningen hos Basserman Jordan sker dag 3.

4.2/5

Helhetsomdömen från 69 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
empty star
Janmarker L
full star
full star
full star
full star
full star

Resan var en upplevelse med en mycket duktig, kunnig reseledare Monica Scharn, som handfast och vänligt ledde vår stora grupp. Vår vin och matciceron Ulf Wagner, som pedagogiskt lärde oss mycket om vin och kombinerade med vilken mat som passade till vinet, som fick smaklökarna att börja arbeta. Vår busschaufför Lars var en trygg klippa och förde fram bussen på ett tryggt och säkert sätt. Sist men inte minst var det en mycket härlig stämning i hela gruppen. Mer av sådana resor.!!

Anna-Karin
full star
full star
full star
full star
full star

En resa som ger ett stort intryck i Vinets värld. Ulf kan konsten att ge information så även en okunnig o novis förstår och får glädje av vinprovning. Monica som förmedlar sin enorma kunskap om Tyskland gör att man bara längtar efter mer. Lars rattar bussen lugnt o tryggt.