Vinresa Pfalz

Med Ulf Wagner

6 dagar

fr.9 375:-

BOKA
clock

Avgångstider

06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Denna vinresa går till ett av Tysklands främsta vindistrikt, Pfalz. Vi bor i trevliga Neustadt an der Weinstrasse, beläget utmed Tyska vinvägen och centrum för vinhandeln i detta område. Som extra bonus får vi sällskap av den välkände stjärnkrögaren Ulf Wagner som tar oss med till trevliga restauranger och vinprovningar i området.

utöka

4.1 /5

full star
full star
full star
full star
empty star
54 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.1 av 5
Persson M
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
En fantastisk guide och en mycket bra chaufför!
Janmarker L
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Resan var en upplevelse med en mycket duktig, kunnig reseledare Monica Scharn, som handfast och vänligt ledde vår stora grupp. Vår vin och matciceron Ulf Wagner, som pedagogiskt lärde oss mycket om vin och kombinerade med vilken mat som passade till vinet, som fick smaklökarna att börja arbeta. Vår busschaufför Lars var en trygg klippa och förde fram bussen på ett tryggt och säkert sätt. Sist men inte minst var det en mycket härlig stämning i hela gruppen. Mer av sådana resor.!!
IngårIngårBuss t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 5 middagar · utflykter enligt program · ciceron Ulf Wagner · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 175:-
ValutaValutaEuro