Hannover och Weser

med Celle, Hameln, tyska sagovägen och båttur på floden Weser

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

clock
Avgångstider
06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Weser är en lugn flod som flyter fram i ett vackert kuperat landskap. Vi följer delar av den tyska sagovägen med buss och båt. Under resan besöker vi dessutom både korsvirkesstaden Celle och storstaden Hannover.

utökaHannover och Weser
info
IngårIngårBuss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 2 middagar · båttur med grillbuffé · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 875:-
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltBåtturen dag 3 kan komma att justeras gällande färdväg samt avresetid.

4.4/5

Helhetsomdömen från 389 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Hallgren A
full star
full star
full star
full star
full star

Hej! Har åkt denna resa 2012. Mycket nöjd då, ännu nöjdare denna gång! Marie L. var en fantastiskt bra och behaglig guide. Hon gav oss fin information i lagom portioner på ett mycket tydligt och välformulerat sätt. Anders H. var en utmärkt chaufför, serviceminded och glad samt körde underbart! Anser att denna gången var ännu bättre genomförd än 2012.

Ilsson Å
full star
full star
full star
full star
full star

En fantastisk reseledare, som kunde ALLT och lite till :) och en grym busschaufför, som var väldigt duktig på att ratta bussen + otroligt trevlig och hjälpsam. Ni är BÄST!