tid

Avgångstider 07.30 Kungsbacka, 08.00 Göteborg, 08.30 Bollebygd, 08.45 Borås och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Vi reser österut till Ulricehamn där vi möter vår guide. På Restaurang Sture avnjuter vi kaffe och fralla, och sedan tar vår buss och duktiga guide med oss ut på dagens äventyr runt sjön Åsunden. Vårt första stopp är vid en av Sveriges bäst bevarade medeltidsborgar, Torpa stenhus, som i Sparres verk heter Heljö slott. Här får vi en guidad visning innan vi äter en gemensam lunch på slottscaféet.

Från Torpa stenhus fortsätter vi till Källebacka säteri där vi får en guidad visning av den vackra herrgården. På eftermiddagen åker vi tillbaka till Ulricehamn och gör en kort rundtur i den pittoreska sjöstaden. Därefter har vi tid att kanske avnjuta en svalkande glass eller en uppfriskande kopp kaffe innan vi återvänder till Göteborg som vi beräknas nå cirka 18.00.

Ingår: Buss t/r · förmiddagsfika · lunch på Torpa Slottscafé · guidad visning av Torpa stenhus · guidad visning av Källebacka säteri · stadsrundtur i Ulricehamn · guide

Andra liknande resor:

Änglagård

Taberg

Trandansen

Slott & smaker

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se