Estrid Ericson

Utställning på Kulturkvarteret i Hjo

1 dag

fr. 875:-

BOKA
clock
Avgångstider
05.30 Ulricehamn, 06.00 Borås, 06.30 Landvetter, 07.00 Göteborg, 07.15 Lerum, 07.40 Alingsås och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Estrid Ericson är en av 1900-talets designikoner. Efter sin uppväxt i Hjo flyttade hon till Stockholm och grundade som trettioåring firman Svenskt Tenn. På Kulturkvarteret Pedagogien besöker vi utställningen om hennes liv och verk. Vi gör också en promenad i den charmiga trästaden Hjo.

utökaEstrid Ericson
info
IngårIngårBuss t/r · förmiddagsfika och besök på Falbygdens Osteria · lunch på Hotel Bellevue · guidad visning av utställningen om Estrid Ericson · reseledare

4.8/5

Helhetsomdömen från 33 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Anonym
full star
full star
full star
full star
empty star

Tycker som helhet att det var en givande resa. Hjo är en sommarstad på många sätt. Trähusens fantastiska snickarglädje. Det var måndag och mycket gick på sparlåga i staden. De flesta affärer var stängda. Åh andra sidan var det lugnt att promenera runt i staden. Estrid Eriksons utställningen höjdpunkten.

Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

En mycket angenäm dagstur, för vilka Rolfs flyg och buss, reseledare och chauffören får dubbla guldstjärnor vardera. Hoppas nu på flera dagsturer under kommande år till vårt svenska konst och kulturarv.