Kosteröarna

Med Kosters trädgårdar

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

clock
Avgångstider
06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.00 Landvetter, 07.30 Göteborg, 07.50 Kungälv, 08.00 Stenungsund och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Under en heldagstur till Kosteröarna får vi höra de spännande berättelserna om smugglarkungen Bremer och hans äventyr i Kosterhavets skärgård. Vi får även besöka vackra platser som Kosters trädgårdar, uppleva ett spännande besök på naturum Kosterhavet och äta en trevlig lunch ombord.

utökaKosteröarna
info
IngårIngårBuss t/r · guidad båttur · förmiddagsfika ombord på båten · lunch · busstur på Koster · guidad visning av Kosters trädgårdar · guidad visning på hembygdsmuseet · fika på tillbakaresan ombord på båten · reseledare

4.6/5

Helhetsomdömen från 410 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Hagström M
full star
full star
full star
full star
full star

Vi har haft en toppenresa idag. Vädret gjorde att vi kom ut till Ursholmen vilket blev höjdpunkten. Kunnig och omtänksam reseledare. Bra upplägg på resan!

Larsson M
full star
full star
full star
full star
full star

Det blev en toppendag med en härlig reseledare och intressanta utflykter. Alla vi träffade i samband med utflykterna, inklusive personalen ombord på båten, var mycket positiva, informativa och vänliga. Alla bidrog till en glad stämning!