tid

Avgångstider 05.15 Ulricehamn, 05.45 Borås, 06.00 Bollebygd, 06.15 Landvetter, 06.45 Göteborg, 07.45 Varberg och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Vi reser söderut genom Halland och efter drygt två och en halv timmes körning når vi den pittoreska byn Mölle. Cirka 10.00 inleder vi vår vandring tillsammans med vår reseledare och en vandringsledare från Engelholms Vandrarförening. Vandringen är cirka elva kilometer och kräver normal grundkondition.

Under vandringen görs regelbundna pauser och vid en av dem ges chans att avnjuta medhavd fika. Efter cirka fyra timmars vandring når vi Höganäs. Vi äter därefter en gemensam lunch på Restaurang Bryggan. Under eftermiddagen återvänder vi hemåt och beräknar vara tillbaka i Göteborg cirka 17.45.


OBS! Det är viktigt att man har god grundkondition och är fullt frisk för att kunna njuta av vandringen. Vi rekommenderar våra resenärer att vandra i grova skor eller vandringskängor. Ta gärna med ryggsäck, vattenflaska, regnskydd, gåstavar, kikare, frukt och snacks.

Ingår: Buss t/r · halvdagsvandring Mölle–Höganäs med vandringsledare från Engelholms Vandrarförening · lunch på Restaurang Bryggan · reseledare

Andra liknande resor:

Kullahalvön

Bjärehalvön

Postrånevandringen

Fredriksdalsteatern

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se