Åsa-Nisse

Sommarfars på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg

1 dag

fr.1 075:-

BOKA
clock

Avgångstider

09.30 Ulricehamn, 10.00 Borås, 11.00 Göteborg, 11.30 Kungsbacka och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Sommaren 2021 kan vi se Alla tiders Åsa-Nisse på Vallarnas friluftsteater, i en nyskriven skattfest som bjuder på en krock mellan dåtid och nutid. Vi får möta den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesebeck), hans vän Klabbarparn (Kent Vickell), hans fru Eulalia (Annika Andersson) och den klantige brevbäraren Dag-Otto (Jojje Jönsson) som strular till det. Samtidigt är ingenting sig likt i Knohult längre då den rike affärsmannen Sjökvist (Stefan Gerhardsson) verkar ha köpt upp hela bygden och mutor, missförstånd och skumma affärer avlöser varandra…

utöka

4.7 /5

full star
full star
full star
full star
half star
44 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.7 av 5
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Alltid bra chaufför och reseledare.
NYGREN K
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Första gången jag prövat en sådan här tur och jag måste säga att jag blev mycket imponerad över Er planering och att varje krona jag betalade blev en kanon succe' - jag kommer absolut igen till nya äventyr. Tack för att ni är så trevliga också.
IngårIngårBussresa t/r · lunch på Harrys Grand Hotel · föreställning på Vallarnas friluftsteater · reseledare
SpecielltSpecielltBiljetter på parkett rad 13–14. På avresan 6/8 går vi på kvällsföreställningen kl. 19.00, vilket innebär avresa från Göteborg kl. 15.00, middag på Harrys kl. 16.30 och hemkomst till Göteborg runt 23.30.