Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.00 Kungsbacka, 08.30 Varberg och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Vi reser söderut genom Halland och gör ett stopp på Björkäng i Varberg där vi bjuds på kaffe och fralla. Resan går sedan vidare till Åkulla bokskogar där vi inleder vår vandring. Under ett par timmar njuter vi av natursköna vyer i ett av Sveriges främsta bokskogsområden som består av ett tiotal naturreservat. Vår vandring tar oss till Ästad Vingård för gemensam lunch och vinprovning där vi får smaka på gårdens eget vin.

Efter besöket på vingården stiger vi på vår buss som tar oss till nästa vandringsetapp längs bokskogarnas stigar. Här i den trolska omgivningen upptäcker vi Bexells talande stenar, ett unikt kulturarv från 1800-talet som utgörs av hundratals inskriptioner på stenar, hällar och klippblock.

Efter en intressant dag reser vi tillbaka till Göteborg som vi beräknas nå cirka 17.00.Ingår: Buss t/r · förmiddagsfika · lunch på Ästad Vingård · vinprovning · reseledare
Andra liknande resor:

Ullared shopping

Ullared

Wapnö

Hemlig resa Europa

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se