Alsace

Med La Route des Vins

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Alsace, den lilla regionen med en spännande kultur, influerad av både Frankrike och Tyskland. Dessutom bjuder Alsace på en fantastisk vackert natur med sitt kuperade landskap och rikliga utbud av vinfält då området är ett av Frankrikes främsta vindistrikt med flera välkända vinproducenter.

4.1 /5

full star
full star
full star
full star
empty star
28 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.1 av 5
Kerstin Mörck
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Mycket bra resa. Lugnt och skönt. Fint område! Smidigt att flyga!!! Utifrån 3-stjärnigt hotell mycket bra standard. Rent och snyggt. Franska specialiteter som var vällagade, nämn som reklam att det var 3-rätters middag, var en glad överraskning. Lagom program med luft i schemat. Bra med dagar på egen hand. Borde kanske framgå extra tydligt att man måste planera dessa dagar själv. Guide som tog hand om oss på ett bra sätt. Rekomnenderar andra att göra samma resa!
Carolin M
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Mycket trevlig resa! Mysigt och genuint hotell, extremt välstädat i rum och reception. Djur var välkomna men det var bara ett trevligt inslag och som sagt sköttes städningen utmärkt. God frukost i fransk söt stil! Maten som var tre-rätters var vällagad och specifik för regionen vilket var kul. Stora portioner som vi i Sverige kanske inte var vana vid, orkade inte äta upp allt alla gånger. Hotellet verkade lite ovana vid middagsgäster men tjejerna i receptionen skötte det bra ändå. Utflykterna var mycket bra, speciellt vinprovningen hos vinodlaren. Bra med egna dagar i programmet då man kunde planera sina utflykter själv. Turistbyrån hade bra info om fina promenadleder i området. Nästa gång skulle jag hyra en cykel! Hjälpsam och informativ reseledare, som ville det bästa för gruppen! Skulle gärna åka tillbaka och rekomendera resan till andra!
IngårIngårFlyg t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 5 middagar · alla utflykter · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum 1495:-
ValutaValutaEuro