Vandring Andorra

I storslagna Pyrenéerna

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Andorra ligger i bergskedjan Pyrenéerna mellan Frankrike och Spanien. Här finns en varierad natur fylld av ängar, skogar, sjöar och berg. Under våra fem dagar upplever vi en rad olika underbara naturscenerier i det lilla furstendömet. Under en vandringsfri vilodag besöker vi huvudstaden Andorra la Vella och termalbadet Caldea. På vägen hem hinner vi även uppleva Barcelona.

utökaVandring Andorra

4.4 /5

full star
full star
full star
full star
empty star
240 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.4 av 5
E,,G.Hadarsson
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Detta var en riktigt fin resa. Våran reseledare Emma så duktig ,trygg ock positiv! Duktiga vandringsledare.som tog med oss på höjder,vi fick vandra över gränsen till Frankrike där vi åt vår lunch. Mycket nöjda med resan.
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
En kanonbra och prisvärd resa. Annika är så fantastisk bra som reseledare, hon sprider trygghet, glädje och positiv energi till gruppen samtidigt som hon är kunnig och omtänksam. Lagom med information. Vandringarna höll mycket hög klass och var bitvis rejält krävande, vilket jag uppskattar. Lokalguiderna på vandringarna höll högsta klass. Väldigt positivt att få med lunchpaket på vandringarna, ta gärna med det i informationen för resan. Glada positiva medresenärer som förgyllde resan. Bra initiativ av Annika att styra upp rotationen kring middagarna. Jag har återigen haft en av mina roligaste och bästa veckor på en av era resor, Tack.
IngårIngårFlyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 4 lunchpaket · 1 lunch · 7 middagar · utflykter enligt program · vandringsledare · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 695:-
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltPå avresan 26/6 bor vi på hotell H10 Itaca i Barcelona dag 7-8. På avresan 13/7 bor vi Magic Massana Hotel i Andorra dag 1-7, och på hotell H10 Itaca dag 7-8.