Argentina & Chile

Från Atlanten till Stilla havet

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Denna resa startar i det glittrande Buenos Aires. Vi gör en utflykt till en gård på Pampas där vi blir bjudna på klassisk gauchofest. Utanför den vackra vinstaden Mendoza avnjuter vi vin från några av landets bästa vingårdar. Under vår bussfärd genom Anderna till Chiles huvudstad Santiago de Chile passerar vi Sydamerikas högsta berg, Aconcagua. I Chile besöker vi både Valparaiso och Viña del Mar samt någon av de berömda chilenska vingårdarna. Vår resa blir en fröjd för både syn och smaklökar!

utökaArgentina & Chile

4.1 /5

full star
full star
full star
full star
empty star
73 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.1 av 5
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Allt va mycket trevligt och bra.
Anonym
full star
full star
full star
full star
empty star
4 / 5
Skulle vara trevligt att besöka fruktodlingar när det är säsong. Frukt som inte växer här. En fantastisk resa med mycket sevärdheter, som en fantastisk Tangoshow, resan över Anderna som hade ett säreget landskap. Och inte att förglömma Valparaiso med sina färgsprakande hus. Och för en vinälskare, toppen. En mycket upplevelserik resa som jag kan rekommendera. (Lång flygresa, men det var det värt.)
IngårIngårFlyg t/r · inrikesflyg · 10 övernattningar i dubbelrum · 10 frukostar · 3 luncher · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 5 495:- · tillvalsutflykter · dricks till guider och chaufförer cirka 60 USD per resenär
ValutaValutaAmerikanska dollar och chilenska peso
SpecielltSpecielltNotera att det sker en teknisk mellanlandning i Buenos Aires på hemresan. Se nytt program för resor 2021.