Costa Blanca

Vacker natur, mäktiga klippor och orörda stränder

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Vi gör en resa till den spanska Costa Blancakusten och den trevliga staden Calpe som bjuder på en härlig blandning av gammalt och nytt. Längs med strandpromenaden ligger moderna hotell och lägenhetskomplex medan den historiska stadskärnan präglas av slingrande gränder med vitkalkade hus. I Calpe finns det också många fina sandstränder som har fått utmärkelsen ”blå flagg” för sin renlighet och sina många faciliteter.

utöka

4.3 /5

full star
full star
full star
full star
empty star
145 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.3 av 5
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Reseledaren Carina var fantastisk! Även Charlotte som guidade oss på vinprovarresan var mycket duktig, vi fick reda på mycket via henne om bl.a. historia m.m.! Calpe var gemytlig, lugn,bra strand (stränder) bra hotell, utmärkt frukost, däremot middagen var lite smaklös!( men där fanns mycket att välja på). Vi är mycket nöjda med vår resa till Calpe!
Alf I
full star
full star
full star
full star
empty star
4 / 5
Diego var absolut en av de bästa reseledare vi haft. Det är första gången en reseledare säger att han är tillgänglig dygnet runt om resenärerna behövde honom. "Bara att ringa eller knacka på min dörr" - det är service. Underbart med en resa där vi själva fick välja om vi ville åka på utflykt eller göra det vi själva vill. Toppen.
IngårIngårFlyg t/r · transfers · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 845:- · tillvalsutflykter
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltAlla rum har balkong. Vid sen ankomst med flyget på ankomstdagen byts den första middagen ut mot lunch någon av de andra dagarna. På avresan 22/8 och 8/9 bor vi på Albir Playa Hotel & Spa