Costa Blanca

Vacker natur, mäktiga klippor och orörda stränder

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Vi gör en resa till den spanska Costa Blancakusten och den trevliga staden Calpe som bjuder på en härlig blandning av gammalt och nytt. Längs med strandpromenaden ligger moderna hotell och lägenhetskomplex medan den historiska stadskärnan präglas av slingrande gränder med vitkalkade hus. I Calpe finns det också många fina sandstränder som har fått utmärkelsen ”blå flagg” för sin renlighet och sina många faciliteter.

utökaCosta Blanca

4.3 /5

full star
full star
full star
full star
empty star
145 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.3 av 5
Andersson L
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Vi kan rekommendera resan till Costa Blanca. Calpe är en väldigt trevlig och fin stad med långa fina stenbelagda strandpromenader och fina sandstränder, gamla stan med gränder. Vädret nu i slutet av april var soligt och varmt varje dag och bada i havet kunde vi göra det var 17-18 grader varmt i havet. Vad vi skulle önska är att det skulle vara 15 dagars resor dit istället för 8 dagar, då vi tycker det är för lite tid på detta fina hotell och stad.
Glimmerfelt J
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Vi var ej med på utflykterna så Vi kan ej göra någon bedömning av dessa. Men för övrigt en toppen resa med högsta betyg och en fantastisk reseledare.
IngårIngårFlyg t/r · transfers · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 845:- · tillvalsutflykter
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltAlla rum har balkong. Vid sen ankomst med flyget på ankomstdagen byts den första middagen ut mot lunch någon av de andra dagarna. På avresan 22/8 och 8/9 bor vi på Albir Playa Hotel & Spa