tid

Flera tillgängliga dagprogram

Det finns flera tillgängliga program för den här resan beroende på vilket datum du väljer att resa.

Dag 1. Hemorten - Dublin
Vi flyger till Dublin på morgonen. Vid ankomsten till Dublins flygplats väntar vår buss som tar oss till vårt hotell. Här finns en kompakt stadskärna och vårt hotel Camden Court är beläget i centrala Dublin med promenadavstånd till stadens sevärdheter. På kvällen avnjuter vi gemensamt en trerätters middag och får se en traditionell irländsk show som brukar vara mycket uppskattad. 

Dag 2. Dublin
Frukost på hotellet. Vi gör tillsammans med vår guide en stadsvandring. Vi inleder med ett besök på ett whiskeydestilleri där provsmakning ingår. Vi promenerar sedan vidare mot Trinity College som är Irlands äldsta universitet. Här har namnkunniga personer som Samuel Becket, Jonathan Swift och Oskar Wilde studerat. I universitetets bibliotek finns den kända keltiska handskriften "Book of Kells" som sägs vara skapad på 800-talet av munkar. På eftermiddagen besöker vi Guinness Storehouse där vi lär oss om Irlands kanske mest välkända öl. Efter turen får vi provsmaka en ”pint” i deras berömda bar på översta våningen med en härlig utsikt över Dublin. Middag på kvällen på egen hand på någon av Dublins alla trevliga restauranger.

Dag 3. Dublin
Efter frukost är dagen fri att utforska Dublin eller göra en utflykt på egen hand. För de som vill finns det möjlighet att göra en rundtur i staden genom att åka med på en så kallad ”Hop-on Hop-off Tour”. Denna buss gör olika stopp utmed vägen så att man själv kan välja var man vill stiga av för att ta sig en närmare titt. Man åker bland annat förbi sevärdheter som Dublin Castle, St Patrick’s Cathedral, Temple Bar, Nationalmuseet, Phoenix Park med mera. Eventuella entréer tillkommer.

Dag 4. Dublin - Hemorten
Frukost på vårt hotell och fri dag fram till avresa mot flygplatsen för hemfärd.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en middag · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 1 195:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: Incheckat bagage ingår ej för resenärer ifrån Göteborg (Handbagage ingår 55x 40x 20 cm). Resenärer ifrån Stockholm, Köpenhamn och Oslo har incheckat bagage inkluderat på grund av att vi använder olika flygbolag.

Andra liknande resor:

Vandring Irland

Irland

Skottland

England

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se