Dag 1. Hemorten – Liverpool
Vi flyger till Manchester där Glenn Hysén tar oss till vår buss för vidare färd till Liverpool. Framme i Glenns tidigare hemstad gör vi en stadsrundtur med lokalguide. Hamnstaden Liverpool ligger vid Merseys inlopp och hamnområdet Albert Dock finns med på UNESCO:s världsarvslista. Staden andas historia och har flera intressanta platser och museer som Liverpool Museum, International Slavery Museum och Beatlesmuséet. Efter att vi bekantat oss med staden checkar vi in på vårt hotell Travelodge Central The Strand som ligger i centrala Liverpool.

Dag 2. Match Liverpool FC – Southampton FC
Under förmiddagen finns möjlighet att utforska staden på egen hand innan vi laddar upp för match med Glenn Hysén. Vi åker med lokaltrafik till Anfield. Preliminär matchtid är 16.00.

Dag 3. Rundtur på Anfield
Efter frukost åker vi lokaltrafik till anrika Anfield, där vi gör en guidad rundtur som tar oss bakom kulisserna på denna anrika arena. Förutom arenan får vi se omklädningsrummen, pressrum och den legendariska skylten ”This is Anfield”. Efter rundturen får vi tid att besöka museet ”The LFC Story” och utställning ”The Steven Gerrard Collection”. Under eftermiddagen har vi tid att på egen hand upptäcka staden för att senare på kvällen följa med Glenn till någon av Liverpools krogar.

Dag 4. Liverpool – Hemorten
Efter frukost har vi förmiddagen fri innan vi beger oss till Manchester flygplats för att ta flyg till hemorten. Vi tackar Glenn Hysén för denna gång.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · transfer · stadsrundtur · rundtur på Anfield · matchbiljett
Tillägg: Enkelrum från 1 595:- · kostnad för lokaltrafik
Resevaluta: Brittiska pund
Speciellt: Matchdag och tid är preliminära. Biljetter är ospecificerade.

Andra liknande resor:

Wapnö

Vandring Sardinien

Island och Grönland

Mount Everest BC

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se