Inga fler avgångar i år

Dag 1. Hemorten – Liverpool
Vi flyger till Manchester där Glenn Hysén tar oss till vår buss för vidare färd till Liverpool. Framme i Glenns tidigare hemstad gör vi en stadsrundtur med lokalguide. Hamnstaden Liverpool ligger vid Merseys inlopp och hamnområdet Albert Dock finns med på UNESCO:s världsarvslista. Staden andas historia och har flera intressanta platser och museer som Liverpool Museum, International Slavery Museum och Beatlesmuséet. Efter att vi bekantat oss med staden checkar vi in på vårt hotell Travelodge Central The Strand som ligger i centrala Liverpool.

Dag 2. Rundtur på Anfield
Efter frukost beger vi oss med lokaltrafik till anrika Anfield där vi gör en guidad rundtur som tar oss bakom kulisserna på denna anrika arena. Förutom arenan får vi se omklädningsrummen, pressrum och den legendariska skylten ”This is Anfield”. Efter rundturen får vi tid att besöka museet ”The LFC Story” och utställning ”The Steven Gerrard Collection”. Under eftermiddagen har vi tid att på egen hand upptäcka staden för att senare på kvällen följa med  Glenn till någon av Liverpools krogar. 

Dag 3. Match Liverpool FC – Watford FC
Under förmiddagen finns möjlighet att utforska staden på egen hand innan vi laddar upp för match med Glenn Hysén. Vi åker med lokaltrafik till Anfield. Preliminär matchtid är 20.00.

Dag 4. Liverpool – Hemorten
Under tidig morgon beger vi oss till Manchester flygplats där det finns möjlighet till frukost innan vi flyger hem. Vi tackar Glenn Hysén för denna gång.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 2 frukostar · transfer · stadsrundtur · rundtur på Anfield · matchbiljett
Tillägg: Enkelrum från 1 495:- · kostnad för lokaltrafik
Resevaluta: Brittiska pund
Speciellt: Matchdag och tid är preliminära. Biljetter är ospecificerade.
Andra liknande resor:

Kryssning Donau Main

Island och Grönland

Kryssning Rhen

Kryssning Holland

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se