Dag 1. Hemorten – München – Feldkirch
Vi flyger till München och åker med vår buss genom Bayern till Österrikiska Feldkirch. Här checkar vi in på Best Western Central Hotel Leonhard. På kvällen äter vi gemensam middag på hotellet. 

Dag 2. Feldkirch – Brig
Efter frukost och utcheckning åker vi till Küssnacht för att härifrån göra en båttur på den vackra Vierwaldstättersjön som bjuder på den största natursköna variationen i landet. Vår båt tar oss till den mysiga staden Luzern, vackert belägen med höga berg på ena sidan och sjön på andra sidan. Vi passar på att äta lunch på egen hand innan vår buss hämtar oss för vidare färd till Brig och vårt hotell Good Night Inn där vi ska bo i två nätter. Middag på kvällen.

Dag 3. Utflykt Zermatt
Eftersom Zermatt är fritt från biltrafik åker vi tåg från Täsch till Zermatt som ligger vid foten av Matterhorn. Matterhorn är med sina 4 478 meter och pyramidformade topp ett av Schweiz mest kända landmärken. I Zermatt tillbringar vi några timmar och njuter av de hänförande alpvyerna. Kanske lockar en tur med bergbanan till någon av toppstationerna Gornergrat eller Klein Matterhorn. Biljetten kostar cirka 90 schweizerfranc t/r men väl uppe belönas du av en panoramautsikt som är svårslagen. Vi får tid till att äta lunch på egen hand innan vi återvänder med tåget till Täsch. 

Dag 4. Brig – Utflykt Glaciärexpressen – Laax-Murschetg
Efter frukost och utcheckning lämnar vi vårt hotell och stiger ombord på Glaciärexpressen. Under fyra timmar får vi en fantastisk naturupplevelse genom panoramafönstren på Alpernas mest kända tågrutt. Tåget tar oss över Oberalppass på 2 033 meters höjd och vidare till Chur där vår buss möter för att ta oss till Laax-Murschetg och vårt hotell Laaxerhof där vi ska bo i två nätter. Middag på kvällen.

Dag 5. Utflykt St. Moritz och Davos
Idag gör vi en heldagsutflykt till de båda orterna St. Moritz och Davos. St. Moritz ligger vackert beläget på en solig platå i Engadindalen och är en av landets populäraste skidorter. Här har de olympiska spelen hållits hela två gånger och även flera andra världsmästerskap. Davos ligger på 1 560 meters höjd över havet och är Europas högst belägna stad. Här bor cirka 10 000 personer. Staden har en historia som kurort och skidort och förknippas även med World Economic Forums årliga konferens. Mötet samlar inflytelserika företagsledare, politiska ledare, intellektuella och journalister för att diskutera angelägna världsfrågor. Under 1990-talet deltog både Nelson Mandela och Yasir Arafat som gäster. Middag på kvällen.

Dag 6. Laax-Murschetg – Seefeld – Hemorten
Efter frukost är det dags att checka ut och påbörja vår resa mot Münchens flygplats. Vi åker genom Tyrolen, förbi kända orter som St. Anton am Arlberg och Bludenz, innan vi stannar till i vintersportorten Seefeld. Här får vi tid att se stadens trevliga centrum och finna ett gemytligt Gasthof för lunch på egen hand. Vi fortsätter sedan mot München, och passerar de vackra bayerska sjöarna Walchensee och Kochelsee innan vi når flygplatsen för hemresa.  

Ingår: Flyg t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 4 middagar · Glaciärexpressen · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 1 975:-
Resevaluta: Euro och schweiziska franc
Speciellt: På vissa avresor besöker vi Seefeld dag 1. Se er bokningsbekräftelse för aktuell information. På avresan 28/6 2020 bor vi första natten på Central Löwen Hotel.

Andra liknande resor:

Schweiz

Italienska sjöar

Italiens sjöar

Chur

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se