Dag 1. Hemorten – Nunspeet
Vi flyger till Amsterdam och gör en gemensam båttur i staden som tack vare sina många kanaler ofta kallas för Nordens Venedig. Efter båtturen åker vi tillsammans med buss till Nunspeet som ligger cirka åtta mil öster om Amsterdam. Vi bor fem nätter på vårt hotell Villa Vennendal Landgoedhotel där vi äter gemensam middag varje kväll. 

Dag 2-5. Cykeldagar
Under vår vistelse i Nunspeet serveras frukost och middag varje dag på vårt hotell. På dagarna cyklar vi till orter och sevärdheter i området runt Nunspeet, Harderwijk, Vierhouten och Elburg. Det är bekvämt cykelavstånd till sjön Veluwe och dess småbåtshamnar, liksom till det vackra landskapet med ängar och gamla gårdar utanför Nunspeet. Cykelturernas längd varierar mellan cirka 25 och 55 kilometer. Elcykel och cykelhjälm finns att hyra mot en extra kostnad och behöver förbokas inför resan.

Dag 6. Nunspeet – Hemorten
Frukost och utcheckning. Därefter fri tid tills bussen hämtar oss för att köra oss till flygplatsen för vidare färd hemåt.

Ingår: Flyg t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 5 middagar · båttur i Amsterdam · cykelhyra · utflykter · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 395:- · hyra elcykel 595:- · hyra cykelhjälm 95:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Kryssning Holland

Amsterdam

Holland

Holland

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se