Dag 1. Hemorten – Nunspeet
Vi flyger till Amsterdam på förmiddagen och inleder resan med en lunch på egen hand i denna vackra och charmiga stad. På eftermiddagen möts vi upp för en gemensam båttur i staden som tack vare sina många kanaler ofta kallas för Nordens Venedig. Efter båtturen åker vi tillsammans med buss till Nunspeet som ligger cirka åtta mil öster om Amsterdam. Vi bor fem nätter på vårt hotell Villa Vennendal Landgoedhotel. Middag på kvällen.

Dag 2-5. Cykeldagar
Under vår vistelse i Nunspeet serveras frukost och middag varje dag på vårt hotell. På dagarna cyklar vi till orter och sevärdheter i området runt Nunspeet, Harderwijk, Vierhouten och Elburg. Det är bekvämt cykelavstånd till sjön Veluwe och dess småbåtshamnar, liksom till det vackra landskapet med ängar och gamla gårdar utanför Nunspeet. Cykelturernas längd varierar mellan cirka 25 och 55 kilometer.

Dag 6. Nunspeet – Hemorten
Efter frukost checkar vi ut från vårt hotell och blir sedan hämtade av vår buss som kör oss till flygplatsen. Vi anländer till vår hemort under eftermiddagen.

Ingår: Flyg t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 5 middagar · båttur i Amsterdam · cykel · utflykter · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 375:- · Hjälmhyra 24 Euro för 4 dagar, begränsat antal.
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Amsterdam

Holland

Holland

Holland

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se