Indien

Med Varanasi, Khajuraho och Agra

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

På den här resan besöker vi några av Indiens mest omtalade sevärdheter: Rajasthans vackra Jaipur, Agra med sitt underbara Taj Mahal, de erotiska skulpturerna i Khajuraho, Ganges i Varanasi och avslutningsvis den myllrande storstaden Delhi. På avresan i mars firar vi dessutom vårens ankomst med den traditionella färgfesten Holi.

4.4 /5

full star
full star
full star
full star
empty star
8 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.4 av 5
Gullvie
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Bussturen fram o åter från Dehli var okej för inte vill jag ha ogjort Holli-firandet (är fortfarande rosa i håret!! Varanasi o Ganges var en oförglömlig upplevelse som inte går att beskriva. Hela resan var mycket intressant, men jag kunde varit utan besöket på Bharat Mata Mandir då dagen var ganska intensiv med andra trevliga upplevelser.Hotellen o mat helt ok, men bäst var Amar Mahal! En femma för första chauffören som var väldigt glad o trevlig + killen som servade med vattenflaskor. Gunilla - så proffsig o kunnig med full kontroll under hela resan. Dessutom underhållande och rolig.
Nilsson M
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Fantastisk resa fullspäckad med sevärdheter och aktiviteter. Reseledaren Gunilla överträffade de högt ställda förväntningarna genom sin kunnighet, sitt engagemang och förmåga att lösa problem och sprida en positiv anda i gruppen. Den lokale guiden var en riktig historieberättare som fångade vår uppmärksamhet med sin underfundiga humor. Ett plus var hans längd, krönt av en färgglad turban, som gjorde det lätt att följa gruppen i indiskt gatuvimmel.
IngårIngårFlyg t/r inklusive flygplansmåltider · 11 övernattningar i dubbelrum · 11 frukostar · 3 luncher · 6 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 4 125:- · visum · dricks till guider och chaufförer · tillvalsutflykter
ValutaValutaIndisk rupie
SpecielltSpecielltPå inrikesflygen är maxvikten 15 kg för incheckat bagage och 7 kg för handbagage. På avresan 19/3 bor vi på hotell Rivatas by Ideal i Varanasi.