Indien

Med Varanasi, Khajuraho och Agra

På den här resan besöker vi några av Indiens mest omtalade sevärdheter: Rajasthans vackra Jaipur, Agra med sitt underbara Taj Mahal, de erotiska skulpturerna i Khajuraho, Ganges i Varanasi och avslutningsvis den myllrande storstaden Delhi. På avresan i mars firar vi dessutom vårens ankomst med den traditionella färgfesten Holi.

info
IngårIngårFlyg t/r inklusive flygplansmåltider · 11 övernattningar i dubbelrum · 11 frukostar · 3 luncher · 6 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 4 125:- · visum · dricks till guider och chaufförer · tillvalsutflykter
ValutaValutaIndisk rupie
SpecielltSpecielltPå inrikesflygen är maxvikten 15 kg för incheckat bagage och 7 kg för handbagage. På avresan 19/3 bor vi på hotell Rivatas by Ideal i Varanasi.

4.4/5

Helhetsomdömen från 17 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Anonym
full star
full star
full star
full star
empty star

I det stora hela är jag väldigt nöjd med resan och framför allt var reseledaren helt enastående! Jag kommer att rekommendera resor med Rolf's Buss till mina bekanta.

Gullvie
full star
full star
full star
full star
full star

Bussturen fram o åter från Dehli var okej för inte vill jag ha ogjort Holli-firandet (är fortfarande rosa i håret!! Varanasi o Ganges var en oförglömlig upplevelse som inte går att beskriva. Hela resan var mycket intressant, men jag kunde varit utan besöket på Bharat Mata Mandir då dagen var ganska intensiv med andra trevliga upplevelser.Hotellen o mat helt ok, men bäst var Amar Mahal! En femma för första chauffören som var väldigt glad o trevlig + killen som servade med vattenflaskor. Gunilla - så proffsig o kunnig med full kontroll under hela resan. Dessutom underhållande och rolig.