Island rundresa

Reykjavik, laguner och valsafari

clock
Avgångstider
Varierande avgångstider från Ulricehamn, Borås, Göteborg, Falkenberg, Malmö och ytterligare ett tiotal orter längs med vägen.

Ta ett världsunikt fjordlandskap. Krydda med hundratals vulkaner, varma källor och dramatiska lavafält. Toppa med vikingar och valar. Den här turen går till legendernas och myternas ö och bjuder på hisnande naturupplevelser.

utökaIsland rundresa
info
IngårIngårFlyg t/r · 7 nätter i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · utflykter enligt program · skandinavisktalande lokalguide/reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 3 795:-
ValutaValutaIsländska kronor
SpecielltSpecielltVi serveras ett frukostpaket dag 8 på grund av tidig hemresa.

4.7/5

Helhetsomdömen från 67 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

En bra resa med kompetent skandinavisk talande guide. Bra komponerat program som gav fina upplevelser. Priserna på Island är höga vilket gör att det kan vara för dyrt för många att resa till detta natursköna land.

Mats L
full star
full star
full star
full star
full star

På det hela taget en mycket välplanerad och intressant resa. Boenden och maten var överlag mycket bra! Den totala sträckan vi åkte med bussen runt ön (ca 130 mil) upplevdes aldrig som för lång då det med jämna mellanrum gjordes små pauser. Den lokala isländska turistledaren lade sin personliga prägel på resan vilket uppskattades! Busschauffören var säker på hand och trevlig! Sist men inte minst så hade vi tur med vädret!