Italien mat & vin

Kultur och gastronomi i Emilia-Romagna

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

Den italienska regionen Emilia-Romagna är känd för sin matkultur. Under vår resa utforskar vi främst den östra delen Romagnas kustorter men besöker även den västra delen Emilia. Vi provar bland annat fossaost i Sogliano al Rubicone, balsamvinäger i Modena och vin i Fratte Rosa. Vi gör också intressanta guidade turer och får lite tid för avkoppling.

utökaItalien mat & vin
info
IngårIngårFlyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 4 luncher · 7 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 375:- · tillvalsutflykt
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltProgrammet kan komma att utföras i annan ordning på grund av varierande öppettider. Vid sen ankomst utgår middagen dag 1.

4/5

Helhetsomdömen från 456 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
empty star
Olsson B
full star
full star
full star
full star
empty star

Yvonne var kunnig och professionell. Hon bjöd på sig själv och det fanns inga problem bara lösningar. Utan henne så hade betyget blivit ett annat.

Ttosson R
full star
full star
full star
full star
full star

Toppen resa med en fantastisk engagerad varm go och kunnig reseledare.Utan Yvonne hade resan inte varit densamma. Trevlig ort med mysigt hotell .