Dag 1. Hemorten – Warszawa
Vi flyger till Warszawa. Vår reseledare tar oss till vår buss som kör oss till Hotel Ibis Stare Miasto i närheten av gamla stan, där vi bor i fyra nätter. Vi har nu dagen fri för egna strövtåg i storstaden Warszawa.

Dag 2. Stadsrundtur
Efter frukost gör vi en rundtur i Polens största stad Warszawa. Staden har cirka 1,7 miljoner invånare och är Polens huvudstad sedan 1596, då kungafamiljen flyttade dit från Kraków. Vi besöker bland annat Kungliga Łazienkiparken med Chopinstatyn och Łazienkipalatset, de tidigare judiska kvarteren och Gamla stan. På eftermiddagen får vi tid att besöka julmarknaden i Gamla stan på egen hand. Strosa runt bland de olika stånden och upptäck alla dess läckerheter och hantverk. På kvällen finns det chans att uppleva häftiga ljusinstallationer som börjar i Gamla stan och sträcker sig längs Royal Route.

Dag 3. Warszawa
Efter en god frukost har vi dagen fri för egna äventyr. Strosa runt i gamla stan och promenera längs dess pittoreska smågator kantade med restauranger och småbutiker eller shoppa i något av de moderna shoppingcentren. 

Dag 4. Warszawa
Efter frukosten har vi fritid.  De som önskar kan exempelvis göra ett besök på Chopinmuseet eller Warsaw Uprising Museum (inträde tillkommer).  Vår reseledare ger gärna tips på utflykter och aktiviteter.

Dag 5. Warszawa – Hemresa
Frukost och fri tid tills bussen hämtar oss för avfärd mot flygplatsen. Vi flyger till hemorten.

Ingår: Flyg t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · stadsrundtur · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 950:-
Resevaluta: Polsk zloty

Andra liknande resor:

Warszawa

Warszawa

Warszawa Kraków

Kraków

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se