Katalonien

Storslagna landskap, vackra städer och ljuvliga smaker

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

Upplev storstaden Barcelona, mysiga Tossa de Mar och mycket däremellan! På den här resan utforskar vi det mångfacetterade Katalonien som är fullt av kulturskatter, vackra omgivningar och goda smaker.

utökaKatalonien
info
IngårIngårFlyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · 2 luncher · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 075:-
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltAvresan 22/6 besöker vi Dali museet i Figueres dag 4 istället för Dalis boningshus vid havet i Port Lligat. På avresan 2/10 är ordningen på utflykterna är ändrad. Dag 3 Besalú, Castellfollit de la Roca och ostprovning, Dag 6 Barcelona.

4.3/5

Helhetsomdömen från 33 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Anki Persson
full star
full star
full star
full star
full star

Vilken resa, helt fantastiskt, över förväntan. Cecilia vår reseledare och guide hade satt ihop en spännande resa med många upplevelser. Hon var mycket kunnig om våra olika utflyktsmål och Kataloniens historia. Första gången jag reser på gruppresa och det var långt över förväntan. Toppbetyg på allt. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anki

Annika
full star
full star
full star
full star
full star

Cecilia, vår guide och reseledare, är kunnig, strukturerad och omtänksam, allt på samma gång. Jag hoppas att det blir fler resor med henne som ansvarig för resan.