Nyårsresa Kraków

Fira nyår i Polens mest besökta stad

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

Åk med på nyårsresa till Polens vackraste stad Kraków, som ligger vid floden Wisła och har en välbevarad medeltida stadskärna. Vi bor fyra nätter på välrenommerade och fyrstjärniga Novotel Krakow Centrum och upplever staden och kulturen och inte minst en hejdundrande nyårsfest.

utökaNyårsresa Kraków
info
IngårIngårFlyg t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · en nyårsmiddag inkl. dryck · lokal guide dag 2 och 3
TilläggTilläggEnkelrum från 1575:-
ValutaValutaPolska zloty
SpecielltSpeciellt I Polen är butiker stängda på söndagar. Detsamma gäller under 1/01/2023. I saltgruvan Wieliczka som besöks på tillvalsutflykten är det många trappsteg ner och väl nere i gruvan går vi en längre rundtur. Därför rekommenderar vi bekväma skor.

4.3/5

Helhetsomdömen från 49 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Leif B från Stockholm
full star
full star
full star
full star
full star

Vi rekommenderar gärna andra att resa till Krakow. Den stadspromenad som vi deltog i var synnerligen trevlig och innehållsrik, inte minst tack vart den enastående kunskap som vår lokala guide Katarina visade upp. Hörapparatsystemet var en stor tillgång vid promenaden! Tack!

Elisabeth
full star
full star
full star
full star
full star

Guiden, Maciej, en pärla. Den bästa. Kunnig, vänlig, gjorde precis allt med samma vänliga sätt. Guidade, svarade på alla våra frågor, fanns där. För mig som råkade bryta armen var han ovärderlig. Såg till att jag kom till sjukhus, hämtade mediciner, mina röntgenplåtar ja allt fixade han. Hjälpte med väska ända till incheck. Med hans hjälp och inkännande sätt blev det en toppenresa trots missödet. Var rädd om honom⭐.