Dag 1. Hemorten – Kraków
Vi flyger till Kraków. Vår reseledare tar oss till vår buss som kör oss till Holiday Inn Krakow City Centre där vi bor i fyra nätter.

Dag 2. Nyårsafton
Frukost och därefter gör vi en stadsvandring till fots med lokalguide i en av Europas vackraste städer, Kraków. Vi ser bland annat Mariakyrkan, den medeltida tyghallen och kungaslottet Wawel. Stadens gamla kärna, Stare Miasto, är ett Unescovärldsarv sedan 1978. Eftermiddagen är fri för egna äventyr. Dagen avslutas med en gemensam nyårsmiddag med inkluderad dryck och musikunderhållning.

Dag 3. Nyårsdagen
Efter frukost får vi tid att upptäcka staden på egen hand. Vår reseledare ger gärna förslag på olika aktiviteter och utflyktsmål.

Dag 4. Wieliczka
Frukost. Fri dag eller följ med på en tillvalsutflykt till saltgruvan Wieliczka söder om Kraków. Gruvan är en av Polens största sevärdheter och är med på Unescos världsarvslista. Här får vi en rundtur med lokalguide. Vi besöker bland annat en underjordisk kyrka som är helt uthuggen i salt. Utflykten behöver förbokas innan resan. Pris 315:- Eftermiddagen är fri.

Dag 5. Kraków – Hemorten
Frukost och utcheckning. Vår buss tar oss till flygplatsen för flyg hemåt.

Ingår: Flyg t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · en nyårsmiddag inkl. dryck · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 1500:-
Resevaluta: Polska zloty
Speciellt: I saltgruvan Wieliczka som besöks på tillvalsutflykten är det många trappsteg ner och väl nere i gruvan går vi en längre rundtur. Därför rekommenderar vi bekväma skor.

Andra liknande resor:

Kraków med Wroclaw

Polen

Kraków

Kraków

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se