Dag 1. Hemorten – London
Vi flyger till London. Vår reseledare tar oss till vår buss och vidare till vårt hotell St Giles för incheckning.

Dag 2-3. London
Vi har nu två heldagar på oss att shoppa loss i denna fantastiska stad. Här kan man handla det mesta. I de centrala delarna finns Oxford Street och Mayfair. I Soho och Covent Garden finns också flertalet olika butiker. Vill du handla vintage ska du ta dig till de östra delarna av London och vill du handla ännu mer exklusivt ska du istället ta dig till New Bond Street. Harrods är också ett måste, här kan du handla allt! Två andra kända varuhus är Harvey Nichols och Selfridges som båda är väl värda ett besök.

Under dagarna tar vår reseledare med oss på utflykter med lokala transportmedel. Utflykterna ingår men entréer och biljetter för lokaltrafik tillkommer. Utöver våra utflykter finns det många möjligheter att ta sig runt på egen hand. Vi rekommenderar sightseeingturen ”Hop on Hop off”, som ger er möjlighet att kliva av och på vid Londons många sevärdheter. Vår reseledare hjälper dig gärna med tips och information. Lördagseftermiddagar är ett utmärkt tillfälle att uppleva fotbollskulturen på någon av Premier League-arenorna. Storlagen Chelsea, Arsenal och Tottenham är de mest populära av Londonlagen medan Crystal Palace, West Ham och Watford kan erbjuda något lägre biljettpriser.

The Tower of London & St Katarine Docks vid Themsen
Vi tar tunnelbanan till The Tower of London för en rundpromenad i en av Londons främsta sevärdheter. Fästningen byggdes av Wilhelm Erövraren redan 1066 och har en grym och spännande historia. Här finns bland annat de brittiska kronjuvelerna. St Katarine Docks ligger bara ett stenkast från the Tower of London och anses av många som den plats i London som har mest atmosfär. Mellan bryggor och vatten, marinor och bostadshus, strosar vi gärna till den anrika puben The Dickens Inn som har ett stort utbud vad gäller mat och dryck i en härlig gammal engelsk miljö. Prova gärna Fish n´chips som är en klassiker!

Marknad & Shoppingcenter
Vi besöker en utav Londons marknader med vår reseledare, beroende på vad som anordnas i staden så åker vi till den som är öppen. Vi åker även till ett stort shoppingcenter med hundratals butiker där man kan både shoppa och hitta på andra aktiviteter.

Dag 4. London – Hemorten
Frukost och utcheckning. Därefter har vi ytterligare en dag i denna härliga stad innan vår buss hämtar oss under kvällen för att köra oss till flygplatsen. Vi beräknas nå vår hemort under sen kväll.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · transfers · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 345:- · entréer och biljetter för lokaltrafik
Resevaluta: Brittiska pund

Andra liknande resor:

London

London

Engelska slott

Sydöstra England

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se