Malaysia

Myllrande städer, regnskogsäventyr och kritvita stränder

Malaysia är en spännande blandning av Asiens många ansikten. Här finns några av världens högsta byggnader, uråldriga regnskogar, färgglada kolonialstäder och vidsträckta sandstränder. Vår rundresa tar oss från Kuala Lumpurs storstadspuls till trädkronorna i världens äldsta regnskog, Cameron Highlands böljande teodlingar och paradisön Langkawi.

utökaMalaysia
info
IngårIngårFlyg t/r inkl inrikesflyg · transfers · 12 övernattningar i dubbelrum · 12 frukostar · två luncher · 9 middagar · utflykter enligt program · dricks till lokala guider och chaufförer · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 4 675:-
ValutaValutaMalaysiska ringgit
SpecielltSpecielltObservera att hängbroarna i Taman Negara stänger vid kraftigt regn, och att promenaden på broarna byts då ut till en annan aktivitet.

4.5/5

Helhetsomdömen från 28 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Anki Andersson
full star
full star
full star
full star
full star

En helt fantastisk resa, där landets variationer visas. Sådana olika miljöer att det blir som flera resor i en. Maria var en mycket proffsig och kunnig reseledare. Hon bidrog till att skapa en härlig och positiv känsla i gruppen. Var alltid lugn och saklig där det krävdes. Reser gärna med Maria igen oavsett resmål. Men alla ni som undrar om det är Malaysia ni ska välja, åk! Resan är ibland av det aktivare slaget, vilket passade mig utmärkt. Toppen!

Per K
full star
full star
full star
full star
empty star

Den första inhemska guiden "AJ" var mycket bra! Påläst och pedagogisk.