Dag 1. Hemorten – Riva del Garda
Vi flyger till Milano där vår reseledare vid ankomst tar oss till vår transferbuss och sedan vidare mot Riva del Garda vid sjöns nordligaste spets. Vi checkar in på centralt belägna Hotel Portici. Här bor vi fyra nätter. Middag på kvällen.

Dag 2. Utflykt Rango och lunch i Tenno
Efter frukost åker vi till den lilla mysiga byn Rango. Här kommer vi iväg från stadspuls och får uppleva julfirande med gamla traditioner, handgjorda produkter från området, lokala matvaror och herdesånger. Vi beger oss sedan vidare till Tenno för lunch. Vi serveras carne salada som bokstavligt betyder salt kött och består av fint nötkött. Köttet serveras i tunna skivor antingen rått eller tillagat och är en specialitet från trakten kring Arco, Tenno och Varone. Vi återvänder sedan till hotellet och har en stund på egen hand innan vi äter middag tillsammans.

Dag 3. Vinprovning och nyårsmiddag
Frukost. Trentino är en av de viktigaste vinregionerna i Italien. Om du hör namnen Teroldego, Marzemino och Nosiola så pratar man om de tre mest populära druvorna som odlas i Trentino. Med anledning av detta besöker vi en vingård för en vinprovning. Därefter åker vi via den romantiska sjön Toblino genom Cavedinedalen till slottet Drena. Innan vi återvänder till hotellet åker vi förbi den lilla byn Arco. Till kvällen har det blivit hög tid att förbereda sig inför nyårsfesten! Vi firar in det nya året med en italiensk nyårsmiddag och underhållning. 

Dag 4. Riva del Garda
Efter frukost har vi en dag fri för egna aktiviteter. Vi har nu tid att uppleva Rivas charmiga centrum och Gardasjöns enastående omgivningar. Middag på kvällen.

Dag 5. Riva del Garda – Hemorten
Frukost och sedan fri tid tills vi åker till flygplatsen för hemfärd.

Ingår: Flyg t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · en lunch · 4 middagar · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 995:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Vandring Gardasjön

Gardasjön

Cykel Gardasjön

Gardasjön

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se