Dag 1. Hemorten – Rom
Vi flyger till Rom. Vår reseledare tar oss till vår buss och vidare till hotell H10 Roma Citta där vi bor under hela vår vistelse.

Dag 2. Utflykt Casal Pilozzo
På förmiddagen beger vi oss till vingården Casal Pilozzo, vackert belägen på landsbygden strax söder om Rom. Här får vi en rundvisning i vinkällaren och provsmakning av gårdens vin. Efter utflykten återvänder vi till hotellet och eftermiddagen är fri till att upptäcka staden på egen hand.

Dag 3. Stadsrundtur och nyårsfirande
Efter frukost stiger vi på vår buss för en heldagsrundtur med lokalguide. En del av rundturen görs till fots med flera fotostopp och lunchpaus. Rom sägs vara byggd på sju kullar och är historiskt en av västvärldens viktigaste städer. Under dagen får vi se många av stadens sevärdheter, som Vatikanen med Petersplatsen, Spanska trappan, Pantheon och Fontana di Trevi. På kvällen samlas vi i hotellets restaurang för vår gemensamma nyårsmiddag och firar in det nya året i den eviga staden.

Dag 4. Rom
Frukost. Denna dag tillbringas på egen hand. Vår reseledare ger gärna förslag på olika aktiviteter och utflyktsmål. Kanske lockar ett besök i stadsdelen Trastevere med sina pittoreska gränder kantade av butiker, restauranger och kaféer.

Dag 5. Rom – Hemorten
Efter utcheckning åker vi till flygplatsen för hemfärd.

Ingår: Flyg t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · en nyårsmiddag · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 1 995:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: Vinprovningen dag 2 och stadsrundturen dag 3 kan komma att byta plats med varandra.

Andra liknande resor:

Rom

Rom

Rom Ischia Neapel

Rom Sorrento Capri

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se