Dag 1. Hemorten – Pärnu
Vi flyger till lettiska Riga och åker vidare till Estland och staden Pärnu. Under kvällen checkar vi in på Tervis Medical Spa, där vi bor fem nätter.

Dag 2–5. Tervis Medical Spa
Frukost och middag samtliga dagar. Pärnu är Estlands största bad- och kurort, belägen i Pärnuviken. Där finner vi Tervis Medical Spa som är Estlands största spahotell och som har erbjudit professionella kurbehandlingar i 46 år. Under vår vistelse ingår tre behandlingar per dag som bestäms i samråd med svensktalande läkare vid hälsokonsultation. Vi har tillgång till hotellets spa- och bastuanläggning och fitnesscenter. Pärnu har vidsträckta vita sandstränder, en vacker strandpromenad och ett charmigt centrum med både historisk träarkitektur och spår av den långa sovjettiden. Vi rekommenderar en promenad längs Vallikäär promenadstig och ett besök vid Tallinnporten och i Elisabetkyrkan. Dag 2 serveras även lunch.

Dag 6. Pärnu – Hemorten
Efter frukost beger vi oss till flygplatsen i Riga. Vi flyger till hemorten.

Ingår: Flyg t/r · transfers · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · en lunch · 5 middagar · hälsoundersökning · 12 behandlingar · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 775:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: På avresan den 1/5 erbjuder vi superiorrum.

Andra liknande resor:

Tallinn

Estland runt

Riga och Tallinn

Baltikum runt

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se