Warszawa och Kraków

med Wrocław. Det bästa av Polen

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

En spännande rundresa till Polens främsta städer. Resan inleds med en natt i universitetsstaden Wrocław. Vi fortsätter sedan med tre nätter i underbara Kraków, vars gamla stadsdel är med på Unescos världsarvslista, och avslutar med en natt huvudstaden Warszawa som fick återuppbyggas från grunden efter andra världskriget.

utökaWarszawa och Kraków
info
IngårIngårFlyg t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 3 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 675:- · tillvalsutflykt till Auschwitz-Birkenau · tillvalsutflykt till saltgruvan Wielicka
ValutaValutaPolska zloty
SpecielltSpecielltI saltgruvan Wieliczka som besöks på tillvalsutflykten är det många trappsteg ner och väl nere i gruvan går vi en längre rundtur.

4.3/5

Helhetsomdömen från 261 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Käll G
full star
full star
full star
full star
full star

Håkan: En suverän reseledare. Påläst, humor, sympatisk, aldrig irriterad. Fick mycket för pengarna. Chauffören Zymon: Körde sansat och vi kände att han tog sitt jobb på allvar.

Lindblom M
full star
full star
full star
full star
empty star

Ella va mycket engagerad och såg till att vi kom rätt, på ett positivt sätt och nära till skratt. Den judiska aftonen var jättetrevlig. Chauffören var exemplarisk! Saltgrottan var spännande och panorama målningen var mycket speciell. Jag kommer absolut att besöka Polen igen.