Inga fler avgångar i år

Dag 1. Hemorten – Prag
Vi flyger till Tjeckiens huvudstad. Väl framme i Prag sätter vi oss på vår buss för vidare färd till vårt centralt belägna hotell, Hotel Ambiance. Efter incheckning har vi fri tid innan det på kvällen är dags för gemensam välkomstmiddag på en närliggande restaurang.

Dag 2. Prag
Efter frukost gör vi en stadspromenad i Prag tillsammans med en lokalguide under cirka tre timmar. Vi vandrar i Prags historiska centrum som sedan 1992 finns med på Unescos världsarvslista och ser bland annat de judiska kvarteren, Gamla stadens torg, Karlsbron och Václavplatsen. Eftermiddagen tillbringas på egen hand för exempelvis shopping. I centrum finns bland annat skovaruhuset Bata, varuhuset Tesco och shoppingcentret Palladium som har över 180 butiker.

Dag 3. Prag
Frukost. Dagen är fri för egna upptäcktsfärder i den vackra staden. Denna dag erbjuder vi också en heldagsutflykt med rundvisning på Prags slott och guidning på Staropramenbryggeriet som avslutas med en kall öl. Denna utflykt köps vid bokningstillfället och kostar 195:–

Dag 4. Prag – Hemorten
Frukost. Vi checkar ut från hotellet och har fri tid tills vi beger oss mot flygplatsen för hemfärd. 

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en välkomstmiddag på lokal restaurang · stadsrundtur med lokalguide · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 1 320:- · utflykt till Prags slott och Staropramenbryggeriet 195:-
Resevaluta: Tjeckiska koruna
Speciellt: Avresan 20/7 är en 5-dagarsresa med en extra fri dag i Prag. På avresorna 4/9, 11/9, 21/9 och 25/9 kan vi välja mellan att bo på Hotel Ambiance och Hotel Amigo. Hotellen ligger ca 300 meter ifrån varandra. Avresan 21/9 är en 5 dagars resa med en extra fri dag i Prag.

93 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.5 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärnaAndra liknande resor:

Prag Dresden

Prag

Dresden Spreewald

Kilimanjaro

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se