Dag 1. Hemorten – Saalbach
Vi flyger till Münchens flygplats. Därefter kliver vi på bussen som tar oss sista sträckan över gränsen till Österrike och orten Saalbach. Här checkar vi in på Bergers Sporthotel , där vi ska bo i sju nätter. Frukost och middag ingår varje dag.

Dag 2–7. Saalbach
Under våra dagar i vackra Saalbach anordnar vår reseledare en gemensam vandring varje dag för den som så önskar. I området finns över tjugo olika vandringsleder, med sammanlagt över 400 km stig, som alla bjuder på enastående naturupplevelser. För den som vill vila från vandringen, finns det möjlighet att ta sig upp på de olika bergstopparna med linbana och liftar. Ett Joker-kort ingår till alla våra resenärer som fungerar som färdbevis på de olika tågen och linbanorna i området. Utöver transportmedel ingår även t.ex. inträde till Saalbachs historiska museum och användning av tennis- och minigolfbanor.

Dag 8. Saalbach – Hemorten
Efter en härlig vecka i de storslagna österrikiska alperna är det dags att vända hemåt. Vi åker med buss till flygplatsen i München.

För att underlätta vandringarna kan vi rekommendera vissa hjälpmedel. Vi ser gärna att resenärer använder grova skor med en rejäl sula. Vandringskängor är det bästa alternativet men då är det viktigt att de är ingångna sedan tidigare. Vandringsstavar kan även underlätta i många situationer (ej nödvändigt men kan ge extra stöd). Exempel på ytterligare utrustning är ryggsäck, shorts, regnskydd, vattenflaska och någon form av solskyddsprodukt.

Ingår: Flyg t/r · transfers · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · Joker-kort · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 925:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Skidor Saalbach

Saalbach

Tyrolen Sankt Johann

Salzkammergut

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se