Dag 1. Hemorten – Saalbach
Vi flyger till Münchens flygplats. Därefter kliver vi på bussen som tar oss sista sträckan över gränsen till Österrike och orten Saalbach. Här checkar vi in på Bergers Sporthotel , där vi ska bo i sju nätter. Frukost och middag ingår varje dag.

Dag 2–7. Saalbach
Under våra dagar i vackra Saalbach anordnar vår reseledare en gemensam vandring varje dag för den som så önskar. I området finns över tjugo olika vandringsleder, med sammanlagt över 400 km stig, som alla bjuder på enastående naturupplevelser. För den som vill vila från vandringen, finns det möjlighet att ta sig upp på de olika bergstopparna med linbana och liftar. Ett Joker-kort ingår till alla våra resenärer som fungerar som färdbevis på de olika tågen och linbanorna i området. Utöver transportmedel ingår även t.ex. inträde till Saalbachs historiska museum och användning av tennis- och minigolfbanor.

Dag 8. Saalbach – Hemorten
Efter en härlig vecka i de storslagna österrikiska alperna är det dags att vända hemåt. Vi åker med buss till flygplatsen i München.

Det är viktigt att man har god grundkondition och är fullt frisk för att kunna njuta av vandringarna. För att underlätta kan vi rekommendera viss utrustning. Alla resenärer bör använda grova skor med rejäl sula eller allra bäst vandringskängor. Vandringsstavar kan även underlätta i många situationer (inte nödvändigt men kan ge extra stöd). Ytterligare exempel på användbar utrustning är ryggsäck, shorts, regnskydd, vattenflaska på minst 1,5 liter, någon form av solskyddsprodukt, enklare medicinkit med bland annat plåster.

Ingår: Flyg t/r · transfers · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · Joker-kort · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 925:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Skidor Saalbach

Saalbach

Tyrolen Sankt Johann

Salzkammergut

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se