Skidor Dolomiterna

Åk skidor i italienska alperna

Italienska alperna är avkopplande, utmanande, vackra och soliga på samma gång. På denna resa till Dolomiterna kan du uppleva underbar skidåkning och samtidigt njuta av italiensk mat och dryck, en oslagbar kombination. Följ med på en omväxlande resa med träning, trivsel och fantastiska naturupplevelser.

utökaSkidor Dolomiterna
info
IngårIngårFlyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · flygtransfers · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 575:- · Liftkort alpin 6 dagar fr. 3 525:- · Längdskidkort 6 dagar fr. 575:- · skidfrakt fr. 0:- i mån av plats (välj som tillval om du vill ha med egen utrustning) · hyra av utrustning sker på plats
ValutaValutaEuro

4.7/5

Helhetsomdömen från 16 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Carlberg L
full star
full star
full star
full star
full star

Trevligt att ni har börjat med skidresor i ert program. Hotel Pustertalerhof får högsta betyg , snyggt med god mat och härligt spa. Familjärt med en mycket välkomnande stämning och väldigt hjälpsam och serviceinriktad personal. Tåg och buss till backarna fungerade enkelt och smidigt, hotellet ordnade uppskattade skidutflykter. Cecilia- reseledaren åker jag gärna med igen, vänlig, glad och proffsig.

Arne E
full star
full star
full star
full star
full star

Väldigt trevligt att blanda längdåkare med utförsåkare. Sella Rondautflykten med Thomas som guide blev ett minne för livet. Mycket engagerad och hjälpsam reseledare även hotellpersonalen var otroligt serviceinriktade och vänliga.