Dag 1. Hemorten – Saalbach
Vi flyger till München. Vår reseledare tar oss till vår buss och vi fortsätter mot Österrike. Väl framme i Saalbach åker vi taxi från Saalbach bussterminal till vårt hotell Bergers Sporthotel där vi ska bo i sju nätter. Hotellet har en trevlig wellnessavdelning med bland annat pool och bastu. Frukost och middag ingår varje dag.

Dag 2–7. Saalbach
Saalbach erbjuder ett mycket stort skidsystem för alla åkstilar. Här kan man vistas en hel vecka utan att behöva åka samma backar flera gånger. Passa på att stanna till vid någon av de många restaurangerna som ligger i backen. I Saalbach behöver man inte åka särskilt långt innan man når nästa restaurang. Glöm inte att testa Saalbachs afterski, av många ansedd som Alpernas bästa.

Du hittar allt från mjuka blå backar i Vorderglemm till svarta och utmanande skidområden i Fieberbrunn. Ta också en tur till exempelvis Leogang och Bernkogel om du är ute efter sköna röda pister. Slutligen får man inte missa Schattberg Ost som har en 7 kilometer lång pist och en fallhöjd på 1 100 meter, en riktig höjdare.

För längdskidåkare finns ett begränsat utbud längdskidspår i Saalbach. Här finner du ett 2 kilometer långt höghöjdsspår (kostar cirka 14 euro för liften som ej ingår i priset) och ett 10 kilometer långt spår som leder till Lindlingalm. Tar man sig dock lite längre bort med buss mot Maishofen, Leogang och Saalachtal finner man ett stort nätverk av spår på cirka 140 kilometer.

Dag 8. Saalbach – Hemorten
Frukost och sedan utcheckning från hotellet. Vi lämnar Saalbach för avfärd mot Münchens flygplats.

OBS!
Det finns två olika paket, Alpin och Längd. Paketet Längd är inkluderad i grundpriset. Är du intresserad av paket Alpin väljer du detta som tillval i bokningen. Skillnaden mellan paketen är att det ingår 6 dagars alpinliftkort (Skicircus) i paket Alpin vilket det inte gör i paket Längd. Längdspåren i Saalbach är gratis att använda.

Hyra av utrustning sker på plats och vi har förmånligare priser på Sport Hagleitner GmbH (ej inkluderat i priset). Det finns alternativ att hyra förra säsongens eller årets utrustning.

Ingår: Flyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · flygtransfers · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 095:- · Paket Alpin 2 325:- · Skidfrakt 0:- (välj som tillval om du vill ha med egen utrustning) · hyra av utrustning sker på plats
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Saalbach

Vandring Saalbach

Kitzbühel

Tyrolen Sankt Johann

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se