Stora Vietnam

Hanoi, Huê, Hoi An och Ho Chi Minh-staden

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

Vietnam är ett land med storslagen natur och kulturell mångfald. Här finns allt från grönskande djungel och vidsträckta risfält till milslånga sandstränder och historiska städer. På denna resa utforskar vi landet från norr till söder. Vi börjar med ett besök i huvudstaden Hanoi, åker vidare till den mysiga hamnstaden Hoi An och avslutar i Ho Chi Minh-staden. Vi besöker dessutom kejsarstaden Huê och kryssar på Mekongfloden.

utökaStora Vietnam
info
IngårIngårFlyg t/r · 13 övernattningar i dubbelrum · 13 frukostar · 4 middagar · 5 luncher · en brunch · en lunch eller middag dag 15 (beroende på flygtid) · en brunch · utflykter enligt program · inrikesflyg · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 4 875:- · dricks till guider och chaufförer (räkna med ca 5 USD per resenär och dag) · visum 25 USD
ValutaValutaVietnamesiska dong, amerikanska dollar
SpecielltSpecielltSedan våren 2020 har Vietnam tillfälligt ändrade inreseregler som innebär att visum krävs. Detta utfärdas och betalas vid inresa. På avresan 18/11 bor vi på hotell Huong Giang Resort & Spa i Hue. På avresorna 3/2 och 24/2 bor vi på Iris Hotel Can Tho dag 10-11.

4.8/5

Helhetsomdömen från 138 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Kent o Lisbeth Olsson
full star
full star
full star
full star
full star

Trevlig och professionell reseledare med bra och tydlig röst. Fick allt att flyta. Välplanerat program med bra lokalguider.

Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

I övrigt utmärkt bra lokala guider. Toppenresa, speciellt matlagningskursen var en höjdare, jättekul!