Stora Australien

från väst till öst på andra sidan jordklotet

Följ med på en längre rundresa i Australien där vi hinner med att se mycket av den stora kontinenten "Down Under". Resan inleds på den spännande västkusten och går sedan vidare mot nordost till Cairns, Stora barriärrevet och regnskogen i Kuranda. Vi besöker självklart även Sydney med sitt berömda operahus. Vi fortsätter till "The Outback" med inselberget Uluru och Alice Springs. Härifrån reser vi söderut igen till Adelaide där vi bland annat gör vinprovningar i ett av landets mest kända vindistrikt. De sista dagarna tillbringar vi i Melbourne. Ett program fullspäckat med minnen för livet!

utökaStora Australien
info
IngårIngårFlyg t/r · inrikesflyg · 22 övernattningar i dubbelrum · 22 frukostar · 4 luncher · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 15 195:- · tillvalsutflykter · dricks till chaufförer och lokala guider (dricksen betalas i lokal valuta och motsvarar ca 20-40:- per resenär och dag)
ValutaValutaAustralisk dollar
SpecielltSpecielltTillvalsutflykter arrangeras av lokala bolag och genomförs samtidigt. Det går endast att delta på en utflykt per dag. Utflykterna behöver förbokas inför resan.

4.1/5

Helhetsomdömen från 44 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
empty star
Jerkvall L
full star
full star
full star
full star
empty star

Reseledaren Leif Eriksson var en fantastisk ledare med mycket kunskap om Australien.

Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

Jättebra resa , så mycket vi har upplevt , vi är så nöjda har inget att klaga på . Ett jätte TACK till reseledare Lisbet! Mvh Inger och Ingvar