Kapstaden

Nyårsresa

Fira Nyår med oss i Kapstaden där vi får ta del av de spännande omgivningarna i form av utflykter till vindistrikten, utsikten vid Cape Horn och Kirstenboschs botaniska trädgård. Vi bor på ett och samma hotell i Kapstaden under hela vistelsen och får gott om tid för att njuta av egna spännande strövtåg.

utökaKapstaden
info
IngårIngår Flyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 4 luncher · 2 middagar · transporter och utflykter enligt programmet · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum 4 975:- · dricks till guider och chaufförer (dricksen betalas i lokal valuta och motsvarar ca 50:- per person och dag)
ValutaValutaSydafrikanska rand
SpecielltSpecielltBåtturen till Seal Island samt färden längs berget Chapmans Peak dag 4 är beroende av vädret och kan vid ogynnsamma väderförhållanden ställas in. Samma sak gäller turen till Taffelberget dag 3.

4.6/5

Helhetsomdömen från 34 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Edberg U
full star
full star
full star
full star
full star

Fantastik reseledare. Fixade under hela resan och även när det var försening så att allt flöt mycket smidigt. Bra guidning. Fantastisk och uppskattad nyårsfest. Var en riktig lyx resa.

Björklund I
full star
full star
full star
full star
full star

Resan som helhet var en fantastisk upplevelse för oss. Vi tycker att Peter var bästa reseledaren vi hade kunnat tänka oss för att han var omhändertagande, tydlig och flexibel. Ex när han spontant på nyårsafton tar oss från restaurangen upp till Taffelberget inför tolvslaget, med skumpa och allt, en fantastisk vy över stan och nyårsfyrverkerier. Den lokala guiden var fantastiskt trevlig, kunnig kring allt som är värt att veta och lätt att förstå. Claes och Ingrid