Dag 1. Hemorten – Kapstaden
Vi flyger till Sydafrika med mellanlandning under eftermiddagen. 

Dag 2. Kapstaden
Vi landar under förmiddagen i Kapstaden. Vi möter vår buss som tar oss till vårt hotell, NH Lord Charles, strax utanför Kapstaden. Välkomstmiddag ingår första kvällen.  Frukost ingår varje morgon på hotellet. 

Dag 3. Steenberg Golf Club
Idag åker vi iväg till mästerskapsbanan Steenberg Golf Club strax utanför Kapstaden. Banan är designad av Peter Matkovich och slingrar sig igenom vingårdar, tallskog och vattenvägar. Med sina fem olika tees kan banan avnjutas av alla från nybörjare till singelhandikappare. Par 72.

Dag 4. Erinvale Country Estate
Efter frukost åker vi till godset Erinvale Country Club, vackert beläget i Helderbergdalen. Banan nästlar sig fram vid foten av berget Helder och bjuder på utmanande och roande golf. De första nio hålen letar sig sakta uppåt mot berget och erbjuder fantastiska vyer över kusten från de högsta hålen. Banans sista halva letar sig nedåt igen och vi passerar en mängd vattendrag och hinder. Par 72.

Dag 5. Arabella Country Estate
Strax sydöst om Kapstaden ligger den fantastiska banan Arabella. På anläggningen kan man beskåda paradistrana, som också är med på klubbens emblem. Peter Matkovich har designat banan som är i otroligt bra kondition från start till mål och rätteligen rankad som en av de bästa banorna i Sydafrika. Par 72.

Dag 6. Utflykt Taffelberget & Kaphalvön
Idag tar vi en paus från golfen och gör en heldagsutflykt på Kaphalvön och till Taffelberget. Vi börjar dagen med att bestiga Taffelberget där vi får en hisnande utsikt över Kapstaden och viken. Därefter fortsätter vi till Godahoppsudden förbi Hout Bay. Vi stannar vid Kapudden med sin kraftfulla fyr och besöker pingvinkolonin i Boulders Beach. Sista stoppet blir den historiska staden Simon's town innan vi återvänder till hotellet. Resten av dagen avnjuts på valfritt vis. 

Dag 7. Royal Cape Golf Club
Dagens spel går på Sydafrikas äldsta bana, Royal Cape Golf Club som grundades redan år 1885. Banan ligger på Kaphalvön cirka 20 minuter från Kapstadens stadscentrum. Banan är en platt parkbana med snabba greener som bitvis erbjuder en riktig utmaning. Par 72.

Dag 8. Pearl Valley Signature Golf Estate
Den avslutande golfdagen spelar vi på Pearl Valley, som är en riktig pärla. Jack Nicklaus har designat denna bana som rankas som en av de bästa i Sydafrika. Vissa av hålen är riktigt utmanande och det krävs planering för att lyckas, som hål fyra där du behöver korsa bäcken tre gånger på väg till green. Par 72.

Efter dagens golf åker vi på en utflykt till vinlandskapen. Vi besöker gårdarna KWV Wine Emporium och Anuera Vineyards där vi gör vinprovningar och en ostprovning. Därefter återvänder vi till hotellet.

Dag 9. Kapstaden – Hemorten
Efter frukost checkar vi ut ifrån hotellet och har fri tid på egen hand, innan vi åker till flygplatsen under tidig eftermiddag för att påbörja vår hemresa.

Dag 10. Hemorten
Under tidig morgon anländer vi till Europa. Vi flyger vidare till vår hemort som vi når under förmiddagen.

OBS! Viktig information till alla som reser med barn!
Det krävs särskilda intyg för alla barn under 18 år som ska besöka Sydafrika. Vi önskar att alla som ämnar resa med barn kontaktar resebyrån för mer information.

Ingår: Flyg t/r inklusive flygplansmåltider · 7 övernattningar i dubbelrum · 5 golfrundor · 7 frukostar · alla utflykter enligt program
Tillägg: Enkelrum 4 175:- · extra bagage golfbag 500 kr
Resevaluta: Sydafrikanska rand

Andra liknande resor:

Lyxiga Rovos Rail

Kapstaden

Namibia

Sydafrika

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se