Musik i Toscana

Utomhusföreställning med Andrea Bocelli

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Följ med till vackra Toscana och upplev en oförglömlig kväll med Andrea Bocelli på Teatro del Silenzio i hans egen födelseort Lajatico. Under resan besöker vi många historiska platser och får även en introduktion till det italienska köket.

utöka

4.2 /5

full star
full star
full star
full star
empty star
101 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.2 av 5
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Resan var toppenbra arrangerad, man fick se mycket och lära sig mycket. Guiden var mycket kunnig.
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Vi har haft en fantastisk resa med Katarina som en fantastisk reseledare som hjälpt och guidat oss runt hela veckan. Andrea Bocelli var en höjdpunkt, men övriga utflykter var också toppen. Väldigt duktiga guider i Florens, Luca och Pisa. Tittar redan efter nästa resa med er.
IngårIngårFlyg t/r · 6 övernattningar i dubbelrum · 6 frukostar · 5 middagar · utflykter enligt program · biljetter (onumrerade) till föreställning med Andrea Bocelli · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 195:-
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltPå avresan 22/7 bor vi på Hotel President i Montecatini Terme, på avresan 21/7 bor vi på Hotel Nizza et Suisse i Montecatini Terme och på avresan 23/7 bor vi på Hotel Manzoni i Montecatini Terme. Ta med bekväma skor för promenad till Teatro del Silenzio. Programmet kommer att utföras i olika ordning eftersom Bocelli uppträder på ett bestämt datum, 24/7 2020.