Dag 1. Hemorten – Innsbruck
Vi flyger till München där vår reseledare vid ankomst tar oss till vår transferbuss och sedan vidare mot Tyrolen och Innsbruck. Under sen eftermiddag checkar vi in på Hotel Grauer Bär där vi ska bo fem nätter. Middag och frukost serveras samtliga dagar på hotellet.

Dag 2. Halvdagsutflykt Kristallwelten och Rattenberg
Frukost. Vi inleder dagen med att vår buss tar oss till det vackra museet Swarovski Kristallwelten där vi får uppleva en hel värld av glas och kristaller i olika former. Sedan gör vi ett besök i den lilla glasstaden Rattenberg med sina många medeltida byggnader. På eftermiddagen återvänder vi till Innsbruck där vi har tid för egna upptäcktsfärder innan det är dags för middag. Kanske är det någon av julmarknaderna som inte hanns med igår som lockar!

Dag 3. Innsbruck
Efter frukost tar vår lokalguide oss runt i den vackra staden Innsbruck. Vi ser bland annat det berömda gyllene taket och Hofkirche, kyrkan där drottning Kristina officiellt konverterade till katolicismen år 1655. Rundturen avslutas vid lunch och sedan får vi fri tid att upptäcka staden. Ett besök på en av Innsbrucks alla julmarknader är att rekommendera! Middag serveras på vårt hotell på kvällen.

Dag 4. Seefeld
Efter en härlig frukost på julaftonsmorgonen beger vi oss till den olympiska byn Seefeld, belägen på 1 200 meters höjd. Här har vi tid att strosa runt i butiker, äta lunch och njuta av de fantastiska omgivningarna. Under eftermiddagen återvänder vi till hotellet för att göra oss i ordning inför den stundande sexrättersmiddagen som får avsluta vårt julaftonsfirande.

Dag 5. Innsbruck
Idag är hela dagen fri för egna aktiviteter. För den som vill finns tillfälle att följa med vår reseledare upp i bergen med Nordkettenbahn (extra kostnad för liftkort). Liftstationen ligger cirka 10 minuters promenad från hotellet. Vi kliver av på antingen 1 900 eller 2 300 meters höjd och njuter av den storslagna utsikten över området. Middag på kvällen.

Dag 6. Innsbruck – Hemorten
Efter en sista frukost på vårt hotell checkar vi ut, och sedan tar bussen oss genom det natursköna landskapet till Münchens flygplats för hemresa.

Ingår: Flyg t/r 5 · övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 5 middagar · utflykter · lokalguider · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 450:- · kostnad för liftkort Nordkettenbahn
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Längdskidor Tyskland

Vandring Tyrolen

Passionsspelen

Vandring Dolomiterna

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se