Dag 1. Hemorten – Warszawa
Vi flyger till Warszawa och fortsätter till hotell Holiday Inn Warsaw City Centre, där vi bor i tre nätter. Vi har nu dagen fri för egna strövtåg i storstaden Warszawa. På kvällen äter vi gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Stadsrundtur Warszawa
Efter frukost gör vi en rundtur i Polens största stad Warszawa. Staden har cirka 1,7 miljoner invånare och är Polens huvudstad sedan 1596, då kungafamiljen flyttade dit från Kraków. Vi besöker bland annat kungliga Łazienkiparken med Chopinstatyn och Łazienkipalatset, de tidigare judiska kvarteren och gamla stan. På eftermiddagen är det fri tid. 

Dag 3. Tillvalsutflykt vodkamuseet
Efter en god frukost har vi dagen fri för egna aktiviteter. Strosa runt i gamla stan eller shoppa i något av de moderna shoppingcentren. De som önskar kan exempelvis göra ett besök på Chopinmuseet eller Warsaw Uprising Museum (inträde tillkommer). Under ommarmånaderna finns det möjlighet att se en Chopinkonsert i kungliga Łazienkiparken. Vår reseledare ger gärna tips på flera utflykter och aktiviteter. Vi erbjuder även en tillvalsutflykt till Warszawas eget vodkamuseum som är beläget i en tidigare vodkafabrik. Här kommer man verkligen nära
den polska vodkans historia. Besökare får en bild av den polska vodkans internationella karriär. Efter det guidade besöket i museet finns det möjlighet att köpa souvenirer. De som önskar kan också delta i en vodkaprovning. Utflykten behöver förbokas inför resan. Pris fr. 230:-

Dag 4. Warszawa
Frukost. Dagen är fri för eget program. Under sommarmånaderna finns det möjlighet att se en Chopinkonsert i kungliga Lazienki Parken. Vår reseledare ger gärna tips på flera utflykter och aktiviteter.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar · 3 frukostar · en middag · utflykt enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 825:- · tillvalsutflykt
Resevaluta: Polsk zloty
Speciellt: På söndagar är de flesta butikerna stängda i Warszawa.

Andra liknande resor:

Warszawa

Warszawa Kraków

Polska sjöar

Kraków

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se