Dag 1. Hemorten – Bryssel
Vi flyger till Bryssel. Här checkar vi in för tre nätter på centralt belägna Hotel Bedford med närhet till restauranger, shopping samt det världsberömda torget Grand–Place. Torget anlades redan under medeltiden och är upptaget på Unescos världsarvslista. På kvällen ingår det middag som serveras på hotellet.

Dag 2. Bryssel
Dagen inleds med frukostbuffé på hotellet. Därefter samlas vi för en två timmar lång rundtur till fots. Bryssel är känt för sin imponerande arkitektur med vackra byggnader från olika tidsepoker. Därefter har vi dagen fri att ägna åt shopping och utforskande av staden. Julkänslan infinner sig snabbt för de som väljer att strosa bland julmarknaderna runtom på stadens torg.

Dag 3. Utflykt Antwerpen
Frukostbuffé på hotellet. Vi åker med buss mot Belgiens andra största stad, hamnstaden Antwerpen, för en heldagsutflykt till julmarknaden. Design, hantverk och lokala delikatesser, såsom belgisk choklad och beignets, är vanliga inslag på marknaden som är utspridd på olika torg i den historiska stadskärnan.

Dag 4. Bryssel – Hemorten
Frukost och fri tid innan vi samlas för avfärd mot flygplatsen. 

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en middag · stadsrundtur Bryssel · utflykt Antwerpen · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 1 395:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se