tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Bremen
Vi åker genom södra Sverige och Danmark och passerar Köpenhamn innan vi kommer till Rödby. Färjan till Puttgarden tar 45 min. På kvällen kommer vi fram till Bremen där vi checkar in på centrala InterCity Hotel.

Dag 2. Bremen
Efter frukost gör vi en två timmars rundtur med lokalguide. Därefter har vi dagen fri för egna aktiviteter.

Dag 3. Bremen
Frukost och sedan har vi hela dagen på oss att upptäcka Bremen. Ett besök i Schnoorkvarteret där gatorna kantas av medeltida bebyggelse kan rekommenderas.

Dag 4. Bremen – Hemorten
Frukost och avresa till färjeläget i Puttgarden. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknar vara åter i Göteborg cirka 20.30.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · stadsrundtur · reseledare
Tillägg: Enkelrum 895:-
Resevaluta: Euro

Genomsnittligt omdöme

4.4 / 5

Baserat på 187 recensioner

2015-12-04

"Reseledaren Maria var kunnig, att få höra sagan om "De fyra stadsmusikanterna" läsas upp innan vi kom fram till Bremen förhöjde stämningen. "Gissningstävling" om svenska orter med prisutdelning fick hemresan att gå snabbare. Busschaufför Bernt körde bussen med säker hand och fick oss att känna oss trygga. Lokalguiden var duktig och intressant a"

2018-11-29

"Vill passa på att tacka vår reseledare Ann-Mari för hennes beslutat att ringa efter en ny lokalguide när den som var tänkt inte kom. Ann-Mari och chauffören Lasse ordnade det på bästa sätt under tiden vi väntade. Det blev en trevlig vandring och busstur med lokalguiden Eva sedan."

Läs omdömen här!

Andra liknande resor:

Bremen

Bremen

Tyska trädgårdar

Tyska pärlor

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se