Häringe Slott

med Nynäshamns julmarknad

2 dagar

fr. 3 075:-

BOKA
clock
Avgångstider
06.45 Kungsbacka, 07.30 Göteborg, 08.15 Borås, 04.45 Ulricehamn, 10.00 Jönköping, 11.45 Linköping och ytterliga orter i mellersta och södra Sverige.

Ta en paus i vardagen och följ med på en förstklassig resa med övernattning på spännande Häringe Slott. Slottet är dekorerat med konst, antikviteter, soffor och fåtöljer som får oss att resa tillbaks i tiden och förmedlar en känsla av lyx. På kvällen bjuds vi till ett stämningsfullt julbord. Vi besöker dag två Nynäshamns gemytliga julmarknad.

utöka Häringe Slott
info
IngårIngårBuss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · ett julbord (ej dryck) · julmarknad · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 575:-

4.2/5

Helhetsomdömen från 18 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
empty star
Palm H
full star
full star
full star
full star
full star

Häringe slott var en spännande upplevelse. Där fanns det mycket att utforska i slottet där allt i princip var tillgängligt för alla. Det fanns underjordiska gångar, rum där Greta Garbo bodde och en manuell bowlingbana som var intressant att ha sett. Fin miljö runtomkring slottet var det också. Vår reseledare Malin gjorde resan trevlig och chauffören Peter tog oss fram på ett säkert sätt. Julmarknaden var väl helt ok. Dock inte så stor som man trott, men Nynäshamn var trevligt att gå runt i, även om det var kallt. De hade en chokladfabrik med tillhörande café där man kunde gå in att värma sig. Supergott.

Johnsen G
full star
full star
full star
full star
full star

Alla var jättenöjda. Mysigt gammalt slott och trevliga julmarknader.