tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Hildesheim
Vi åker genom södra Sverige och Danmark till Rödby. Färjan till Puttgarden tar 45 min. I Hildesheim bor vi i centrum på Novotel Hildesheim. Hotellet ligger nära rådhuset och gamla stan med sina många restauranger, kaféer och pubar.

Dag 2. Hildesheim
Frukost och därefter gör vi en cirka två timmars stadsrundtur med lokalguide. Sedan har vi dagen fri för egna strövtåg i Hildesheim. På den traditionella julmarknaden finns olika typer av hantverk till salu i stånden, och där kan man också beundra den 10 meter höga ”julpyramiden” i trä som lyses upp av över 7 500 LED-lampor.

Dag 3. Utflykt julmarknad i Goslar
Efter frukost gör vi en heldagsutflykt till Goslar, vackert beläget vid bergsområdet Harz. Stadens medeltida kärna med hundratals korsvirkeshus och kejsarpalatset Kaiserpfalz finns med på Unescos världsarvslista. Här ges det tid till lunch och shopping på stadens julmarknad.

Dag 4. Hildesheim – Hemorten
Frukost och sedan avresa hemåt. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknar att vara tillbaka i Göteborg cirka 21.00.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · rundtur · reseledare
Tillägg: Enkelrum 795:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Hildesheim

Hannover

Hannover Weser

Österrike & Alsace

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se