Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 07.00 Ulricehamn, 07.30 Borås, 07.45 Bollebygd, 07.55 Landvetter och 08.30 Göteborg.

Vi reser norrut mot Kobergs slott och anländer vid julmarknadens öppning. Här har vi en härlig julmarknad som bjuder på det mesta som hör julen till. I den välfyllda matboden hittar du alla julens läckerheter, såsom korvar, marsipan, hemystad ost, glögg, bröd och viltkött. Kobergs slott håller även sitt museum med vagnar och seldon från svunna tider öppet – i sig en av mässans huvudattraktioner. Efter cirka tre timmar på julmarknaden åker vi till Vargön och restaurang Spiskupan där vi äter lunch.

Vi tar oss vidare ett kort stycke upp på Halle- och Hunneberg där vi under eftermiddagen gör ett besök på Kungajaktmuseet Älgens Berg. Det är ett spännande upplevelsecentrum som berättar om livet på tvillingbergen Halle och Hunne, om bergens dramatiska geologi med hisnande rasbranter, om fängslande kulturhistoria, traditionell kungajakt, fantastisk natur och Vitteneguldets glänsande prakt. Vi beräknar att vara tillbaka i Göteborg cirka 17.30.

Ingår: Buss t/r · entré Kobergs julmarknad · lunch med kaffe på restaurang Spiskupan · entré och guidning på Kungajaktmuseet · reseledare

48 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.8 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärnaAndra liknande resor:

Hemlig resa Europa

Bohuslän

Smokie

Ullared

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se