tid

Avgångstider 06.30 Ulricehamn, 07.00 Borås, 08.00 Göteborg, 09.00 Varberg, 09.50 Halmstad och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Köpenhamn
Vi åker färja från Helsingborg till Helsingör för att sedan köra den vackra Strandvejen till Köpenhamn. I Köpenhamn checkar vi in på respektive hotell, mer information nedan.

Dag 2. Köpenhamn
Frukost på hotellet. I den danska huvudstaden finns mycket att se och uppleva och vi inleder dagen med en stadsrundtur med lokalguide. Eftermiddagen tillbringas på egen hand. Du kan i lugn och ro besöka den mysiga julmarknaden på Tivoli (inträde ingår ej). Här är det ljus och lampor överallt och det doftar ljuvligt av julens kryddor. På julmarknaden säljs allt från keramik och Royal Copenhagen till mössor och vantar. Under sen eftermiddag kör vår buss tillbaka de som vill till respektive hotell. För de som hellre vill finna en trevlig restaurang i centrum så är det inte svårt, men hemfärd till respektive hotell sker då på egen hand.

Dag 3. Köpenhamn – Hemorten
Frukost på hotellet. Vi startar hemresan klockan 13.00 och beräknas vara i Göteborg cirka 18.00.

Scandic Kødbyen
Detta nybyggda hotell är beläget i hjärtat av den konstnärliga och gastronomiskt eklektiska Kødbyen i centrala Köpenhamn. Här finns något för alla smaker och hotellet erbjuder moderna rum med klassisk nordisk känsla.

Scandic Webers
Mitt i det pulserande Köpenhamn och det hippa området Vesterbro finner vi detta hotell. Här möter den klassiska arkitekturen från 1880-talet de senaste inredningstrenderna. Några minuters promenad bort finner vi både centralstationen och anrika nöjesparken Tivoli.

Scandic Sydhavnen
 
I Köpenhamns gamla arbetarkvarter Sydhavnen finner vi detta trevliga hotell med en härlig restaurang. Härifrån tar vi oss enkelt in till centrum med kollektivtrafiken eller en uppfräschande promenad på cirka tre kilometer.

Scandic Glostrup

Detta trivsamma hotell ligger cirka en mil utanför Köpenhamns stadskärna. Med sin minimalistiska design med färgrika detaljer välkomnar det oss för en trevlig vistelse i grannlandet.

Ingår: Buss t/r · 2 övernattningar i dubbelrum · 2 frukostar · stadsrundtur · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 695:- · eventuellt inträde vid besök på Tivoli
Resevaluta: Danska kronor

Andra liknande resor:

Köpenhamn

Köpenhamn

Historiska Skåne

Arlövsrevyn

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se