Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.00 Landvetter, 07.30 Göteborg, 08.30 Varberg, 09.20 Halmstad och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Kosta
Resan startar från Göteborg 07.30 och vi erbjuder påstigning under vår färd söderut mot Halmstad. Vi fortsätter därefter österut och till trakterna kring Ljungby där vi gör ett stopp med möjlighet att köpa fika. Vi passerar Växjö innan vi når Kosta och tar oss till glasbruket där vi får en guidad rundtur. Natten tillbringar vi på det spektakulära Kosta Boda Art Hotel. Hotellet är ett fyrstjärnigt designhotell som exploderar i färg och form och där de olika hotellmiljöerna samt hotellrummen är designade av Kosta Bodas världsberömda glasformgivare. Efter incheckning kopplar vi av i hotellets spa som har allt som kan önskas för kropp och själ. Här finns möjlighet för djup avkoppling i en rofylld oas genom motion och välgörande behandlingar. Glaskonsten står även här i fokus – njut till exempel av en simtur med konstglasutställning under vatten. Fyllda med ny kraft och energi sätter vi oss sedan till bords och avnjuter en tvårättersmiddag.

Dag 2. Kosta – Huseby – Hemorten
Frukost och sedan väntar en guidad tur av hotellet. Som minne av vår vistelse får alla resenärer en hemlig glasgåva. Därefter beger vi oss till Huseby Bruk, två mil söder om Växjö. På egen hand har vi sedan cirka fyra timmar på oss att utforska vad Nordens största julmässa har att erbjuda. Efter vårt besök på Huseby åker vi hemåt och gör ett fikastopp längs vägen innan vi beräknas nå Göteborg cirka 19.30.

Ingår: Buss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · en tvårättersmiddag · entré till spaavdelningen med tillgång till pool, bastu, gym och fria träningspass · morgonrock och tofflor på rummet · guidning Kosta glasbruk · guidning på Kosta Boda Art Hotel · glasgåva · inträde Huseby julmarknad · reseledare
Tillägg: Enkelrum 395:-
Speciellt: Alla resenärer får 10 procents rabatt i glasshopen på Kosta Boda Art Hotel, Kosta Boda-butiken, Kosta Outlet Hem och Iittala Outlet. Buss 2 startar en timme senare från hemorten.

27 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.6 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärnaAndra liknande resor:

Kosta Boda Art Hotel

Glasriket Småland

Öland

Dagstur IKEA-museet

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se