tid

Avgångstider 07.00 Borås, 08.00 Göteborg, 09.20 Falkenberg, 12.10 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Lübeck
Vi åker genom södra Sverige och Danmark till Rödby. Färjan till Puttgarden tar 45 minuter. Framåt sen eftermiddag når vi Lübeck. Vi använder oss av Hotel Park Inn, Holiday Inn, RadissonAtlantic, Hotel B&B eller Hanseatischer Hof. Alla hotell ligger centralt med gångavstånd till gamla stan.

Dag 2. Lübeck
Frukostbuffé. Under morgonen gör vi en stadsrundtur. Sedan har vi dagen fri för shopping på julmarknaden eller i varuhus och gallerior.

Dag 3. Lübeck – Hemorten
Frukost och därefter avresa mot Puttgarden. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknar vara i Göteborg cirka 19.00.

Ingår: Buss t/r · 2 övernattningar i dubbelrum · 2 frukostar · rundtur · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 575:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: På avresorna där vi bor på Park Inn och Radisson ingår middag första kvällen på hotellet. På avgången 6/12 med start i Uddevalla bor vi på Hotel B&B i Lübeck.

Genomsnittligt omdöme

4.5 / 5

Baserat på 865 recensioner

2018-12-03

"Mycket trevlig resa. Underbar reseledare, kunnig och mycket bra bemötande. Chauffören också underbar, lugn och kunde verkligen köra buss fantastiskt bra. Två nöjda resenärer och god jul alla önskar Barbro och Leif Wallin"

2016-11-25

"Vi upplevde att resan var välorganiserad, och att allt i det avseendet fungerade bra. Vi upplevde också att att både vår reseledare, Ingrid Taws, och vår chaufför Malin, utförde sina uppgifter inte endast professionellt, men också personligt och med en lättsam och positiv kontakt. Inte minst engagerade sig Ingrid på ett personligt sätt och bjöd på "

Läs omdömen här!

Andra liknande resor:

Lübeck och Hamburg

Lübeck

Lübeck shopping

Lübeck

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se