tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Güstrow
Vi åker genom södra Sverige och Danmark och tar färjan från Gedser över till Rostock. Vi reser sedan vidare från Rostock till den historiska lilla staden Güstrow. Här bor vi tre nätter på Hotel Am Schlosspark medan vi utforskar två av landets mysigaste julmarknader. Middag ingår samtliga kvällar.

Dag 2. Rostock
Idag besöker vi Nordtysklands största julmarknad i hamnstaden Rostock. Sedan 1600-talet har doften av Glühwien fyllt stadens gator under juletider. Dagen är fri att upptäcka staden på egen hand på eftermiddagen återvänder vi till Güstrow.

Dag 3. Schwerin
Efter frukost beger vi oss till Schwerin, även kallat de sju sjöarnas stad. Här förtrollas vi av det vackra slottet och får god tid att strosa runt på den mysiga julmarknaden på stadens torg, innan vi återvänder till hotellet.

Dag 4. Güstrow-Hemorten
Frukost och därefter avresa hemåt. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknas vara åter i Göteborg cirka 20.00.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 3 middagar · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 475:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Schwerin

Schwerin

Wismar

Tyska drycker

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se