Dag 1. Hemorten – Singapore
Vi flyger med mellanlandning till Singapore

Dag 2. Singapore
Efter en natt i luften landar vi i Singapore och tar oss sedan vidare med buss till hotell Mercure Stevens där vi tillbringar natten. På kvällen äter vi gemensam välkomstmiddag på hotellet.

Dag 3. Ombordstigning
Efter frukost checkar vi ut från hotellet och inleder dagen med en guidad stadsrundtur i Singapore. Vi åker genom finansdistriktet och gör ett stopp vid platsen där sir Raffles gick i land 1819. Vid Merlion Park ser vi Merlion, en staty föreställande fabeldjuret med lejonhuvud och fiskkropp som är Singapores officiella maskot. Vi besöker även Chinatown med dess myllrande gatuliv samt utsiktsplatsen vid Mount Faber. På eftermiddagen åker vi till kryssningsterminalen där vi stiger ombord på det fina kryssningsfartyget Voyager of the Seas som blir vårt flytande hem under de kommande dagarna. Vi bor i insides dubbelhytter. Ombord anordnas det dagligen en rad trevliga aktiviteter att delta i för den som önskar. Här finns också behagliga pooler att koppla av i, spa, restauranger, pubar med mera. Frukost, lunch och middag ingår samtliga dagar.

Dag 4. Penang, Malaysia
Penang grundades på 1700-talet och har en fascinerande blandning av öster-och västerländska influenser, historiska och toppmoderna byggnader samt olika religioner och kulturer.

Dag 5. Langkawi, Malaysia
Denna ögrupp består av 99 öar där huvudön Pulau Langkawi är den enda som är bebodd. Här finns vita korallstränder, lummig regnskog, exotiska blommor och vackra vattenfall. Förutom av att njuta på stranden finns det mycket att se och göra på ön. Den som inte lider av höjdskräck kan ta en tur i världens brantaste linbana som bjuder på imponerande vyer över havet och regnskogen. Här finns också många intressanta naturupplevelser både på land och till havs samt prisvärd shopping i öns enda stad.

Dag 6. Phuket, Thailand
Vi anländer till Thailands största och kanske mest välkända ö, Phuket, på morgonen. Ön har ett stort utbud av fridfulla stränder och vackra korallrev att snorkla bland. Vi kryssar vidare tillbaka till Singapore under kvällen.

Dag 7. Till havs
Vi kryssar vidare mot slutdestinationen där vi startade kryssningen, Singapore.

Dag 8. Singapore – Hemresa
Efter en sista frukost ombord stiger vi av fartyget och blir upphämtade av vår buss som tar oss till centrala Singapore. Resten av dagen är fri för egna strövtåg. På kvällen kör vår buss oss till flygplatsen för hemresa.

Dag 9. Hemkomst
Efter en mellanlandning anländer vi till vår hemort.

Ingår: Flyg t/r · en övernattning i dubbelrum · 5 övernattningar i dubbelhytt insides · 6 frukostar · 4 luncher · 6 middagar · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Utsideshytt kat 8N 995:- per hytt · balkonghytt kat 6D 3 095:- per hytt · enkelhytt balkong kat 6D från 5 495:- · utflykter under kryssningen
Resevaluta: Singaporianska dollar, malaysiska ringgit, thailändska baht

Andra liknande resor:

Kryssning Asien

Borneo

Malaysia

Vietnam

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se